Ako ziskat dievca na kazdu holku plati daco ine to sa neda tak jednoznacne napisat co zabera na kazdu...ale ked ju fakt ces ziskat taq nemoze ti chybat aspon kus sebavedomia a nemozes byt sracka treba odvazne
Priznavam, pred tym som o tej skratke nikdy nepocula, ale tak hrala som sa na mudru
A nic v zlom, ale som sa pri tom clanku co mi vygooglilo inak nasmiala
A inak s vacsinu suhlasim, ja osobne nemam rada chalanov, co si neveria a lutuju sa, aki su skaredi a nemaju stastie v laske....
A s tym byt sam sebou, ak si hladas len niekoho na uzitie, tak to neplati, v tom pripade ide hlavne o vyzor, ale ked chces niekoho na trvaly vztah, tak musis byt sam sebou, co sa budes potom pred nou stale pretvarovat?
A najucinejsie je aj tak byt prachaty, to by isla po tebe vacsina
Suhlasim s Adukiss az na to ze sa aspon chvilu hrala sama na nieco co nie je. Ale ako niekot povedal kazdy nosime masku. Niekto ich ma viac neikto menej.
A poznamka kto chce plakat nech place.
Kto chce prestat a nevie ako napiste Ygorovi alebo mne. Mozno plakat neprestanete ale minimalne bude zabava
noo tak musim pochvalit Aduskiss, že dokázala priznat tie peniaze preto že na to je vela báb úbohych ...no a ked mam odpovedat na otazku tak som mal zatial každu babu čo som chcel ... a či využivam techniku tak to fakt netušim... a toto je moj problem ktory ma strasne trapi ... , že sa nedokazem na žiadnu namotat ... to je proste niečo strasne pride niaka žena čo sa mi pači po chvili ju dostanem a nakoniec zistim ze knej nič necitim to nie je normalne ak sa niekto s niečim podobnym stretol tak daj vdiet pls... lebo už neviem čo dalej dakujem ...
YGOR no nehovor mi, ze by si sa dokazal vyspat s kazdou fakt ze skratou, co by ta chcela
Teda ja prilezitostny sex nepraktizujem, ale keby uz ma na to prist, som si ista, ze keby bol ten chalan akokolvek mily, prijemny, zabavny,.... ale by sa mi nepacil, tak by som s nim do postele nevliezla, urcita pritazlivost tam byt musi.
A co som si pozerala tvoje fotky, tak az tak zle si na tom zase neni
Nooja, s tymi peniazmi a chalanmi to je smutne, teda aspon myslim, ze je to tak, kazdy chce mat peniaze za takmer akukolvek cenu, lebo bez penazi si nicim.
A ja nehovorim, ja by som tiez radsej chcela chalana, ktory tie peniaze ma, ako nejakeho, co mi nema za co ani kupit cokoladu.
A taky problem mam aj ja, nikto ma nezaujme tak, ze by som sa do neho skutocne zamilovala, aj ked by som sa chcela. Mala som zatial az 1 vztah (to bola moja velka laska ) a odvtedy som sice bola s chalanmi vonku, ale to bolo take podme na jahody, ani za vztahy to nepovazujem.
Aduskiss ... heh je to smutnee tak mame asi taky isty problem ... ale ja si uz normalne zacinam mysliet ze ostanem ako niaky mnich alebo stary mladenec hh ... no a tak na cokoladu by mal hadam kazdy chalan , a ten tvoj jeden vztah bol niaky dlhy ?? ... lebo ja som mal tiez jeden ale kratky asi len mesiac to nepovazujem skoro ani za vztah som to radsej koncil lebo som videl ze to nema bududcnost a ma to stou holkou absolutne nebavilo bola taka ina ako ja ako fajn holka ale ina ... :ň radsej som siel s chalanmi na pivko
Nooja to ja uz som si pre istotu rezervovala aj miesto v klastore Ak chces, mozem aj tebe, mozeme tam ist potom spolu
A nemozes vediet, nahodou sa zamilujem do nejakeho bezdomovca a ten nema ani na cokoladu
Bola som s tym chalanom vyse 6 mesiacov a to sme boli spolu takmer stale, on prisiel z roboty a ja zo skoly a lucili sme sa az o 12 vecer. A ani sme si na nervy neliezli, co nechapem, v zivote som sa s nikym tolko nenasmiala ako s nim. Len sa divim, ze som vtedy v skole nerachla
A ty si teda na tom este lepsie ako ja
Ale nie, raz ta prava urcite pride, musis tomu len verit.
A vidim, ze mas 19, maturujes? Lebo ja hej a teda ani chalana teraz moc nechcem, lebo by som nemala na neho cas.
Aduskiss... no tak si uz mala asi celkom zaujimave 6 mesiacov to uz je cosi... no a ten klastor znie celkom zaujimavo ... dufam ze tam budud sikovne mnisky heh ale vy to mate lepsie stym bezdomovcom to si mozes aj vybrat ... noo to ti verim stou maturitou ... nie je cas asi na nic aj ked by sa nasiel ja som maturoval minuly rok tedka chodim na VŠ ... si pamatam na tie reči ooo od silvestra sa budem ucit heh otom sa to pretiahlo na marec a nakoniec som zacal az cez akademicky a pohodka nebol problemo ...
Aduskiss: Nieee... sme sa nepochopili, ja som vravel o mojom vyzore nie o vyzore bab... jasne ze ak by som chcel nejaku FANTU tak vyberam tu co mozno najkrajsiu a co najviac opitu nie?
Ad matura Nooja bol lepsi ako ja, ja som sa drtil asi 4 hodiny
Nooja ale to zas nebolo az take vazne, vtedy som bola proste este decko (sice som aj teraz
A to neva, ze si nemal vazny vztah, podla mna lepsie si dockat, ako chodit kazdy tyzden s inu len aby si sa mal s kym olizovat.
A neboj, raz ta laska ozaj pride. A aj ked nie, klastor to isti Aj ked tie mnisky asi v tom az take skvele zo zaciatku nebudu, ale tak vsetko zalezi od ucitela
A tebe len zavidim, hned by som isla radsej na vysku
Aduskiss -- no tak moc sa na tu vysku netes nie je to ruzova zahrada ... ako mam ti povedat maturita bola uplna malinka oproti niektorym skuskam ako je jasnee zasa ze kazda skola je optiaznostou rozdielna ... Ale ako tento januar co som zazil tk fakt sila stihol som si porobit vsetky skusky tak som uplne ze happy a mozem sa ist ozrat hh
Ja som si vzdy myslela (aj z pocutia) ze vyska je lahsia ako stredna, aj brigadovat popri nej mozes, lebo sa nemusis ucit zo dna na den, len skuskove je horor.
A blahozelam, tipujem, ze na prvykrat, potom to dobre oslav
A ta tvoja matura pre mna fakt nepochopitelna, aj ked nemas zase preco klamat. Sa divim, ze si sa nebal, ze pohoris. Ale chcela by som mat tvoju povahu a samozrejme aj stastie
Aduskiss ale tak ja osm si tiez myslel ze to je lahke.. ako cez ten semester to je pravda je tam viac volna ale tie skusky ja to sila ale da sa prezit ... ale ak pojdes na VS napr. do ruzomberka tak mas pohodku aj cez skuskove ... tam obycajny student dokaze spravit 3 skusky v jeden den a to este aj na predtermine ... to je naozaj obdivuhodneee ...
Adukiss: K Ygorovi a jeho maturite - on so svojimi vedomosťami (a schopnosťou obkecávať) pohorieť nemohol ani keby chcel (A pomedzi vlastnú maturitu stíhal ukľudňovať moje stresové stavy )
K výške: Záleží aj od toho čo študuješ a či ťa to baví, ja som sa zatiaľ nejako veľmi na skúšky nepripravovala a už mi chýba len jeden predmet...
Galinka .. dpc, tak to si potom asi superman alebo co ... ja som mal celkom problemy a to som sa ucil ako dabel ... ty kkz a ty mi povies ze si sa ani neucila ...
Nooja: Ani nie... Akurát môžem spokojne povedať že sme za tento semester nebrali takmer nič nové, väčšinu vecí som už dávno vedela z gymnázia... A navyše som mala dosť predmetov z ktorých sa skúšky nerobili vôbec, prípadne mi stačili vedomosti ktoré sa na mňa nalepili za semester... (Vo všeobecnosti rada tvrdím že som si vybrala správnu školu )
Galinka... hh tak to potom hej neni nic lepsie ako ked robis nieco co ta bavi ... to nie ako ja heh ale neva uz sa stym niako tak zmierim ... ale keby som vedel tak idem uplne niekde inde ...
Aduskiss ... ked ti mam povedat rozmyslal som nad tym pekne dlho ci neprestupim ale ked som sa otom informoval tak mi povedali ze sa to da az po ukonceni prveho rocnika a to budem mat spraavenych 12 ksusok a ostatne co maju tam kde by som prestupil a ja som nemal tak by som si ich musel spravit ... a je ich tam vela inych cize ztoho vypliva ze som sa tento rok ucil uplne zbytocne ... a to sa mi nechce tak radsej ostavam
Aduskiss... no sak uvidim najskor aj tak musim dokoncit 1 rocnik ... a kde chodis na strednu ?? no vies to je tak super vymyslene v nasej krajine ze v 15 ked idem na strednu uz a by som mal predstavu otom co chcem v zivote robit ... a to ma tak v 15 zaujimalo asi najviac ...
Kamo staci dobrz pohlad bzt vnimavz dat tej dotzcnej to co ce po 15 minutach royhovoru to yzstis aj sam mzslim.Hlavne pocuvaj tvar sa zucasnene a buc vtipny pokial mozno nevem asi toto funguje na zaciatok na kazdu a potom uz len spracuj dane info v priebehu 15 minut pojde to samoXD
podla mna je najlepsi očny kontakt a usmev to dost zabera !!! to je prva faza "balenia" ale stoji to zato vazne a hlavne byt sam sebou a na nic sa nehrat!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
ani neviem ako!!sak to raz pride samo asi,a ak nie,tak zkapem ako stary zosuvereny panic!!!
ale aj bez zeny sa da zivot uzit!!!
(sory za odbocenie od temy)
A pride mi to trochu blbe, ze spravni balici, sko keby su baby nejake veci...
A ta skratka: "Pick up Artists“ – profík na balenie žien?
Fakt mozem takych chalanov co si myslia, ze mozu mat kazdu...
skratku uz povedala Aduskiss
a podla toho vyzera aj moj zivot
Libqo: Prevazne suhlasim ale je tu jednop velke ale
A sebavedomie treba mat s tym suhlasim
Skoda ze okrem Ygora a neidentifikovatelnej osoby(ktora asi vie googlit , nitko nepozna skratku PUA.
Dejos:
Byť sám sebou - áno
ALE
Platí to na každú - nie
A nic v zlom, ale som sa pri tom clanku co mi vygooglilo inak nasmiala
A inak s vacsinu suhlasim, ja osobne nemam rada chalanov, co si neveria a lutuju sa, aki su skaredi a nemaju stastie v laske....
A s tym byt sam sebou, ak si hladas len niekoho na uzitie, tak to neplati, v tom pripade ide hlavne o vyzor, ale ked chces niekoho na trvaly vztah, tak musis byt sam sebou, co sa budes potom pred nou stale pretvarovat?
A najucinejsie je aj tak byt prachaty, to by isla po tebe vacsina
A poznamka kto chce plakat nech place.
Kto chce prestat a nevie ako napiste Ygorovi alebo mne. Mozno plakat neprestanete ale minimalne bude zabava
Mazzo: Jaaak neratam? nefeer
Aduskiss: O vyzor? nemyslim... ak si chces uzit da sa to aj bez toho aby som vyzeral bohvieako sexy... vlastna skusenost
Teda ja prilezitostny sex nepraktizujem, ale keby uz ma na to prist, som si ista, ze keby bol ten chalan akokolvek mily, prijemny, zabavny,.... ale by sa mi nepacil, tak by som s nim do postele nevliezla, urcita pritazlivost tam byt musi.
A co som si pozerala tvoje fotky, tak az tak zle si na tom zase neni
A ja nehovorim, ja by som tiez radsej chcela chalana, ktory tie peniaze ma, ako nejakeho, co mi nema za co ani kupit cokoladu.
A taky problem mam aj ja, nikto ma nezaujme tak, ze by som sa do neho skutocne zamilovala, aj ked by som sa chcela. Mala som zatial az 1 vztah (to bola moja velka laska ) a odvtedy som sice bola s chalanmi vonku, ale to bolo take podme na jahody, ani za vztahy to nepovazujem.
To s tou pritazlivostou je samozrejme, nebudem sa predsa nutit do niecoho co sam nechcem nie?
btw, dakujem za kompliment
A nemozes vediet, nahodou sa zamilujem do nejakeho bezdomovca a ten nema ani na cokoladu
Bola som s tym chalanom vyse 6 mesiacov a to sme boli spolu takmer stale, on prisiel z roboty a ja zo skoly a lucili sme sa az o 12 vecer. A ani sme si na nervy neliezli, co nechapem, v zivote som sa s nikym tolko nenasmiala ako s nim. Len sa divim, ze som vtedy v skole nerachla
A ty si teda na tom este lepsie ako ja
Ale nie, raz ta prava urcite pride, musis tomu len verit.
A vidim, ze mas 19, maturujes? Lebo ja hej a teda ani chalana teraz moc nechcem, lebo by som nemala na neho cas.
S pritazlivostou suhlasim, aj ked som sice pocula, ze vela chalanov tuzi po tom byt znasilneni
A nemas za co, ja rada robim ludom radost, aj ked pritom musim klamat... (ale nie, srandujem )
Ad matura Nooja bol lepsi ako ja, ja som sa drtil asi 4 hodiny
A to neva, ze si nemal vazny vztah, podla mna lepsie si dockat, ako chodit kazdy tyzden s inu len aby si sa mal s kym olizovat.
A neboj, raz ta laska ozaj pride. A aj ked nie, klastor to isti Aj ked tie mnisky asi v tom az take skvele zo zaciatku nebudu, ale tak vsetko zalezi od ucitela
A tebe len zavidim, hned by som isla radsej na vysku
A s tou maturou, lahko sa vam hovori, sa mi tomu vasmu uceniu moc nechce verit, a ty ze len 4 hodiny...
Ja som vzdy mala skolu na haku a teraz sa strasne stresujem uz teraz.
Ad ucenie: Tvoj problem ked neveris... ale fakt som sa na to pripravoval 4 hodky... lebo nikdy nestresujem
Ja som si vzdy myslela (aj z pocutia) ze vyska je lahsia ako stredna, aj brigadovat popri nej mozes, lebo sa nemusis ucit zo dna na den, len skuskove je horor.
A blahozelam, tipujem, ze na prvykrat, potom to dobre oslav
A ta tvoja matura pre mna fakt nepochopitelna, aj ked nemas zase preco klamat. Sa divim, ze si sa nebal, ze pohoris. Ale chcela by som mat tvoju povahu a samozrejme aj stastie
K výške: Záleží aj od toho čo študuješ a či ťa to baví, ja som sa zatiaľ nejako veľmi na skúšky nepripravovala a už mi chýba len jeden predmet...
A k tej mature asponze som neni jedina, co stresuje a snad to nejako prezijem
A ucit sa a ist na vysku sa urcite oplati, lebo bez vysky si takmer nikto.
A to myslis v Ruzomberku tu katolicku univerzitu? To potom asi fakt neni narocna.
Ale dolezite je, aby ta to, co studujes bavilo a nie ci je tazka. A k 40, co teda neprestupis, ked ta to nebavi?
Sak ber to tak, jeden rok ucenia navyse hore dole Mna tiez nebavi stredna, ale akosi som si to neskoro uvedomila a prestupovat pred maturitu uz nejdem
Zaujimalo by ma kolko chlapov na tomto portali sa povazuju za takych spravnych balicov.
Ak tu taky su co pouzivaju? Ake techniky?
A hovori niekomu nieco skratka P.U.A?