Na čo tí doktori študujú toľké roky keď potom aj tam na všetko kašlú a skôr ako zachraňujú zabíjajú svojou nedbanlivosťou a lenivosťou? pre čo ej to také dojebané?
ja v poslednom čase dost prehodnocujem svoj negatívny názor na zdravotníctvo, lebo ma v poslednom čase dosť príjemne prekvapili. Nič nieje ideálne ale hádzať všetkých do jedného vreca je...no pičovina je to.
geordie: výnimky potvrdzujú pravidlo, moje skúsenosti s nimi sú, hrozné.
Cognomen: to čo za otázku? Akú to ma súvislosť s témou? Ale ak chceš odpoveď, nikdy by som neštudovala dlhé roky to čo by ma nebavilo, vždy sa snažím robiť to čo ma baví, a hlavne na dať do toho vše na 100%
dracica22: presne tak, a prečo si teda neprestala a nešla na niečo iné?
na slovensku su lekasrke platy... no u tych kasickych obvodnych to vazne nestoji za rec ale zalezi aj od typu lekara napriklad taki zubari sa maju jak prasata v zite... a este ked su sukromni tak to plati 4nasobne... nejde len o to vystudovat a som za vodou treba sa vediet presadit ale to som uz odbocil od temy mno myslim ze len preto ze ty mas skusenosti s lenivou lekarkou to este neskope slovenske zdravotnictvo pod zem ale sucitim s tebou
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
najde sa par vynimiek,ale naco su tu taki jbnuti ktori cloveka uz odpisali a nic s nim nerobia?
vazne ma to nahnevalo..
Cognomen: to čo za otázku? Akú to ma súvislosť s témou? Ale ak chceš odpoveď, nikdy by som neštudovala dlhé roky to čo by ma nebavilo, vždy sa snažím robiť to čo ma baví, a hlavne na dať do toho vše na 100%
dracica22: presne tak, a prečo si teda neprestala a nešla na niečo iné?