Ma niekto z vas skusenosti z lepenim kamienkov na zuby? Koľko by to stalo? A koľko by stal napr, jeden kamienok swarovsky kryštaľ? Neniči to zuby? Jak dlho to drži..? diks...
prednedavnom som zakladala presne takuto diskusiu pretoze aj ja mam nan dost dlho zalusk...je to uuuplne genialne...a s tou cenou co som pozistovala tak okolo litra to je...takze nebudes musiet asi vylupit banku....taka mala samoobslzuha bude stacit...no ale tie swaerovske sa daju pohodke kupit a odporucam stranku www.sperknazuby.sk tam mas vsetko a zuby ti to urcite neznici ved to je len specialne lepidlo....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Tie co si dala moja sestra stali 2 a pol tisíc v sk. Ale zato je to pekne no teda kazdemu pristane nieco ine
@dinasko
ja len chcem vlastne jaky je to postup s tym...hh treba isť niekde si to dať? či jak vlastne?
Moja zubárka to tiež robí, ale pri jej cenách mám strach aj papuľu otvoriť, koľko si naúčtuje..
Neniči to zuby?-osobne by som povedal ako pirsing nenici to telo len sa onho a o pirsing treba starat presne ako s kamienkami.
Jak dlho to drži..?myslim si pol roka rok?neviem vtomto povedat nakolko nemam snim skusenost
ale len s mierou!