Môj brat si zo mňa chcel spraviť srandu tak mi nalial lepidlo do šampónu... Vlastne je vysoko pravdepodobné že to bol chemoprén... teraz to nejde to rozčesať ani vymyť nevedeli by ste mi poradiť, čo s tým (okrem ostrihania vlasov)?? plís :/
Echm, skúsim: mokré lepidlo vyčesať hrebeňom namočeným v 25 % alkohole (čistý lieh + voda, žiadne likéry, pochopiteľne; na zaschnuté skús odlakovač s acetónom (svojho času som si tak odstránila pár kvapiek sekundového bez následkov, na pol hlavy by som to neskúšala).
hm...ked je to so zuvackou tak sa to zmrazi..neviem ci to funguje aj s lepidlom ale skus.existuju specialne spreje,ktore pouzivaju v lietadlach na odstranovanie zuvaciek zo sedadiel.skus si to zohnat,sice netusim kde,a potom to si to nastriekaj na vlasy ..a dufaj no ale ako prve by som bezala do lekarne,ci by tam nieco nemali...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
Prepáč, osobne by ma hodilo o zem, ale..ach bože
Nejaké slabšie rozpúšťadlo/riedidlo..?(Technický benzín neskúšaj.)
riedidlo by som veru asi vyskusala,ale opatrne
- ak je to fakt chemoprén, v žiadnom prípade sa neraď mojou predošlou radou
- po odstránení lepidla máš vlasy opláchnuť a namajonézovať.(Hej, znie to príjemne.)
- na polozaschnuté lepidlo by mala zabrať pasta z kypriaceho prášku (údajne úplne bezpečná)
- na chemopréne by sa malo čosi písať; existuje k nemu hnusne drahý špeci ,,odstraňovač"; teplom vraj zmäkne (fénuj a češ, au)
ja ti dam vypalne! potom by som ti... nemozem gitary mam rad
zrobil by som ti Format vsetkych diskov!!! >
Podruhe : vyhladaj odbornu pomoc ked nechces byt plesata
keby mi to spravil, tak by som ho pravdepodobne zabila