aj keď som dievča(teda budúca žena ) myslím si že muži sú lepší kuchári...málo žien totižto dochutí jedlo tak ako muž...je to proste tak, ale potom nepochopím prečo väčšina mužov doma robí "len" praženicu-ktorá je mimochodom vždy super
@kolini nezakazovala som ti to a nekyvkaj mi tu hlavou hneď na začiatku som ti povedala že sa môžeš chváliť kolko chceš.... no čo ešte vieš? nebodaj uj umyť tanier!
vo všeobecnosti by som povedala ženy. lebo nech by aj všetci šéfkuchári boli muži, keď zoberieme normálne jedlo, nie nejaké nedeľné delikatesy, ženy sú na tom určite lepšie.
a vôbec, zobral niekto do úvahy to, že muži sú šéfkuchármi ani nie tak kvôli vareniu ale tej "vodcovskej pozícii"? preto, že vedia lepšie riadiť kuchyňu a zamestnancov?
čiže celkovo, keď nejak spriemerujeme počet gazdiniek a výborných kuchárov-mužov, nejak narovnako
@semhamforas ale predstav si, že muž a žena sú rovnako kvalitní kuchári. muž je vodcovský typ, má rešpekt, žena je jemnejšia, menej priebojná. kto bude šéfkuchárom? a je jasné, že keď už raz na takej pozícii je, chodí na rôzne súťaže, čím sa zlepšuje.
@semhamforas nie, jasné že to nie je chyba systému. je ale rozdiel v tom, keď nemáš dobré známky, lebo sa nesnažíš a keď ich nemáš, lebo si napr. hanblivý, tichý atď. v podstate aj to je tvoja chyba ale niekedy sa dá ťažko odstrániť
toto je inak take velmi vtipne, lebo "zena patri do kuchyne" , hlavne ze ked pride clovek do restiky, tak tam majaku chlapi... ja neviem, od zeny sefkucharky som este nejedla, takze to neviem porovnat. a nebudem predsa porovnavat kuchynu mojej maminy a kuchynu v nejakej restike
Hej, aj ja mám pocit že profesionáli muži. Rovnako cukrári, videl som nejaké majstrovstvá v pečení a zdobení nejakých koláčov či čo to bolo a samí chlapi proste.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
a vôbec, zobral niekto do úvahy to, že muži sú šéfkuchármi ani nie tak kvôli vareniu ale tej "vodcovskej pozícii"? preto, že vedia lepšie riadiť kuchyňu a zamestnancov?
čiže celkovo, keď nejak spriemerujeme počet gazdiniek a výborných kuchárov-mužov, nejak narovnako
Ale aj tak u nás doma bude variť @kachie !