podľa mňa, keď Vám dieťa povie prvý krát mama, alebo keď ste na autobusovom zájazdne s autobusom, ktorý má pokazený záchod, a už tri hodiny ste nevideli pumpu
napríklad ak by som vyhral hlavnú cenu v lote (neviem ako sa to presne nazýva) tak to by bolo lepšie ako 1 000 sexov
potom tie telesné potreby
ten pocit keď sa ti niečo ťažké podarí (toto je veľmi široká oblasť lebo tam môže byť milión vecí)
napríklad aj samotné činnosti pred sexom mám radšej ako sex samotný
A aj dobrá masturbácia je lepšia ako zlý sex
lepšie ako sex, keď rátam iba fyzický pocit, je fakt asi vykonanie potreby alebo sa dobre najesť síce som neskúšal ale viem, že možno taký kokaín by všetky tieto pocity prebil
Dostať 1 z matematiky.. ešte sa mi to nestalo.. ale už som dostal v prvom pol roku 2 a to som bol šťastný a celý deň som skákal a trapošil jak nenormálny
no to ze v robote nic nepokazim, nic nerozbijem, ze este zijem a ze som sa nedostal do basy cize dobry pocit z toho ze kazdy den v praci dobre dopadol kedze ked som v robote, tak som jednou nohou v base, druhou v hrobe
podľa mňa závisí od situácie. ked som nadržaná, najlepší je sex keď som ukrutne smädná tak aj čistá voda je najlepšia (iked ked som velmi smädná mám vždy chuť na kofolu iked inak ju moc nemusím). ked mi treba na zachod už dobré 3 hodiny tak potom jendoznačne to je najlepšie čiže vždy je najlepšie to čo človek najviac potrebuje a konečne to môže urobiť/dostať
Lepšie ako sex je vyriešiť nejaký zložitý matematický problém, nad ktorým rozmýšľa veľa ľudí. Nič nie je lepšie, ako keď prídem a prehovorím "Už to mám".
Lepšie ako sex? Ak s niekým, na kom vám záleží, môžete stráviť nejaký čas... Rozprávate sa o rôznych blbostiach, každý dotyk, pohľad a myšlienka napĺňa vaše vnútro...
Raz sa mi to stalo a prišiel sex... A doma som si povedala, že tá prvá vec bola omnoho lepšia a krajšia....
presne, tu treba rozlišovať dobrý sex, sex bez lásky, úžasný sex, z lásky...minimálne 4 faktory ale nejaka fajná poloroztopená jahodová Milka v tej správnej chvíli, masáž alebo uplne horúci kúpel po celom dni v teréne (práca, škola) ...ale mohlo by sa to už potom celé spojiť aj so sexom, nech to je ono
Lepsie ako sex? Uprimnost!
lebo ked zistite ze sex vasa partnerka ma sniekym inym, aj haribo je lepsie, popripade drogy a alkohol . . . . . worst thing in the world . . . vlastna skusenost
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
123 komentov
A ako zly sex je lepsich milion veci, to mozem menovat do vecera.
a potom sa dobre nažrať
potom tie telesné potreby
ten pocit keď sa ti niečo ťažké podarí (toto je veľmi široká oblasť lebo tam môže byť milión vecí)
napríklad aj samotné činnosti pred sexom mám radšej ako sex samotný
A aj dobrá masturbácia je lepšia ako zlý sex
ale este jedinecnejsi je pre mna ten, ked sa mi v praci nieco extra podari
a ešte možno lepšie jesť jedlo z človeka pri sexe ako predohru ?
@marek 15693 v trainspottingu to bolo spominane ze zober si najlepsi orgazmus ,vynasob 1000 x a nepriblizi sa to
Momentalne by som si najviac priala zjest nieco z mojho zoznamu odopretych veci, to by som ocenila viac jak sex
@kittyboo tak toto by som na teba nepovedal
Nechcem navadzat vas ovecky na zle chodnicky
a zaraza ma kolko z vas radsej sere nez sulozi co ste sisi?
v saradach by som ta chcela n druhom druzstve, toto by som nikdy neuhadla
@horsiq dobra hovadina
keby som si mala vybrať medzi sexom a niečim takýmto, jasná volba!
Raz sa mi to stalo a prišiel sex... A doma som si povedala, že tá prvá vec bola omnoho lepšia a krajšia....
počkať
..nie, nič
fakt.
močenie pri orále.
lebo ked zistite ze sex vasa partnerka ma sniekym inym, aj haribo je lepsie, popripade drogy a alkohol . . . . . worst thing in the world . . . vlastna skusenost