nj taka piiiča znie lepsie omnoho ale napriklad ked sefino zajebal na typka v kuchyni :"KAMIL NESPIERDALAJ TEGO KURČŽAKA KURWA" tak som sa tiez celkom premahal
ale slovencina mi z tohto mikrosuboja vychadza ako vitaz
Česi sú strašne iritujúci, keď majú na niečo nervy a v jednej vete povedia asi 50krát "ty vole" "jo to víš ty vole...sem tam šel ty vole a on že to nemá u sebe ty vole...tak sem mu jednu vrazil ty vole...a upadl na podlahu jak pytl brambor ty vole..." O_o
@kosmiklove Bývam s takými dvoma Čechmi,ktorý fungujú na slove " vole " :letim:
Ale, nie je to asi až také časté, nakoľko je tu 6 čechov a hovoria tak len dvaja.
Ono to je aj tak jedno, lebo najlepšie zo všetkých národov aj tak nadávajú Poliaci Tí majú jednoznačné prvé miesto na obrovskom stupienku a nikto ich neprekoná
co ja viem asi tak narovnak ale nepoznam cechov osobne moc iba tak z videnia co tu ziju nejaky takze tazko povedat a k tomu este my sme zahoraci cize to je tiez ine ako napriklad v BA alebo kde akoze sa hovori slovensky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Viem, viem tiež si to myslím. Ale rovnako si myslím že Slovenský jazyk znie v nadávkach lepšie.
fuj to!
ale slovencina mi z tohto mikrosuboja vychadza ako vitaz
co mi pripomenulo toto 2:10
Ale, nie je to asi až také časté, nakoľko je tu 6 čechov a hovoria tak len dvaja.