Lepšie uplatnenie - finančný manazment alebo manazerske rozhodovanie a informačne technologie
ahojte, zobrali ma na euba ( MRIT ale aj FPM ) a neviem sa rozhodnúť ktoré z toho je v dnešnej dobe lepšie vyštudovať.Resp. nejaké ohlasy, tí ktorí chodia na MRIT čo to obnáša, či sa dá zvládnúť programovanie, matika, štatistika a ekonometria v prípade, ž
No tak z MRIT budes mat urcite lepsie uplatnenie. Ja nechodim na ten odbor, ale chodim na FHI. Co som pocula, tak boli aj ludia co to vzdali alebo nemali dost kreditov. Ale to ta budu strasit vsade.
A nebol uz nahodou predzapis?
To ci MRIT zvladnes musis vediet ty sama. Ja som este statistiku a ekonometriu nemala a nechodila som ani na OA, tak to neviem posudit. Ty musis vediet, ci by ta ta informatika a tie veci okolo bavili...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
3 komenty
A nebol uz nahodou predzapis?
To ci MRIT zvladnes musis vediet ty sama. Ja som este statistiku a ekonometriu nemala a nechodila som ani na OA, tak to neviem posudit. Ty musis vediet, ci by ta ta informatika a tie veci okolo bavili...