Ahojte so spolužiačkou by sme chceli ísť cez leto pracovať do USA...ale nevieme ktorú agentúru si vybrať a pod...nepoznáte niekoho kto tam bol??..a neviete niekto nejakú stránku kde by sme našli volné prac.miesta alebo nejaké kontakty na zamestnávatelov?
@motyylia Nad tým sme rozmýšlali,ale zasa nechceme ísť velmi do tábora..ale zas tá agentúra ktorá to má na starosti má v cene aj letenku už tak uvidíme
No ja to mám v podstate už premyslené, ale ak si tam chcete isť zarobiť tak to sa sklamete to je skor o tých zažitkoch a cestovani,..mám vybratú aj agenturu , prácu si hľadáš sám aj ubytko zrejme...
bola som, aj teraz idem neviem, ci ti nejaka agentura da k dispozicii zoznam zamestnavatelov, najskor jej musis zaplatit, podpisat zmluvu atd samozrejme bola som cez CCUSA a uz nikdy viac popravde
Passarinho ides uz po Vianociach? a mas uz letenku kupenu? ked nie tak cekni » www.letenky.com/wizzair...
USA neni BA ze len nastupis a "Sofer" ti da listok
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
USA neni BA ze len nastupis a "Sofer" ti da listok