Zdravím, nepoznáte nejakého študenta/absolventa takéhoto odboru? Alebo nie je tu náhodou taký človek? Nemusí to byť Žilina, ale potešilo by keby áno. Ďakujem
@mielikki To treba napraviť. Hneď vedľa je celkom fajn obchod tričká, CD, a veci podobného druhu s metalovou tématikou. A malý kúsok odtiaľ je zas (zrejme) najlepší obchod s hudbou v Žiline. Dokonca je v podzemí.
@krampus no zatiaľ to vyzerá že by mi to mohlo pomôcť, keby si bol taký dobrý a dal by si mi na neho nejaký kontakt? ak by mu to nevadilo, trebárs mail.. chcela by som sa spýtať na niečo ohľadom školy, uplatnenia, erasmu.. ďakujem
V žiline to funguje tak, že máš na výber dva odbory: letecká doprava a profesionálny pilot, keď študuješ za profesionálneho pilota lietaš výcvik na dopravného pilota v leteckej škole UNIZA, čo stojí cca 30 000€, keď študuješ leteckú dopravu, učíš sa to isté čo piloti, no nerobíš výcvik a tým pádom nemáš šancu na uplatnenie, a to ti hovorím so všetkou vážnosťou, poznám x ludí čo tam chodia a netušia čo budú robiť (v odborných kruhoch sa to nazýva štúdium za nezamestnaného )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
No a musím si splniť povinnosť ich neoficiálneho hovorcu! Musím ti odporučiť výborné langoše z Farských schodov, teraz už nie na Farských schodov.
(a ani kvôli tričkám, mám pár a stačí mi to, skôr teraz útočím na veci v sekáčoch, ktoré okrem iného nie sú aspoň vrecovitého strihu
a vlastne ani kvôli cédečkám, všetko poctivo sťahujem
a ešte vďaka za info o langošoch
a ak posledný koment bol adresovaný mne, pánovi sa ospravedlňujem že nie som 24hodín denne na internete, posnažím sa to zmeniť