cauko, je tu niekto z tejto fakulty alebo kto by mi vedel povedat nieco o odbore "riadene leteckej dopravy"? rozhodla som sa zmenit skolu aj odbor, na nieco co realne v zivote vyuzijem a ma uplatnenie citala som uz predosle diskusie, kde ludia spomenul
riadene leteckej dopravy je najlahší odbor na celej fakulte čo sa týka zamestnania to nie je boh vie čo, ale sice ked si šikovná tak sa zamestnáš (kedže škola ma len 30% vplyv na prijatie do zamestnania). Tie predmety čo si vypísala sú do istej miery sito ale to sa da všetko zvladnuť, neskor sa priprav na nespočetné monžstbo prezentácií ktore su len o kopírovaní wikipédia a nič nié, cele dni sediš za počitacom a robíš desiatky prezentacii ktoré majú vplyv na to či budeš alebo nebudeš pripustená ku skúške, mne to príde ako ked učitelia už nevedia čo učit tak davaju studentom taketo stupidity. Ja osobne by som na tento odbor nešiel, som na inom konkrétne prevadzka lietadiel je nas tam 14 a zda si mi že sa nam ucitelia venuju viac ako na RLD kde ich je v každom rocníku okolo 100. Mnohí ludí si myslí že práve z tohto odboru budu robiť na veži, na to je tu skôr odbor PRLP (nechce sa mi to písať cele). Síce na vežu stačí iba kurz ale prefektná anglina ktorú ťa na LF nenaučia.
takze tie predmety nie su az take jednoduche? ja som ani nematurovala z matiky takze v podstate by som tieto predmety isla odznova..ale poznam vela ludi na tuke ktori takisto nematurovali ani nie su v tom extra dobri a idu v pohodicke aj na FEI kde je matika najtazsia..a zrovna vo vezi by som nechcela hned robit, ja som myslela aj na nejake uplatnenia v cestovnej kancelarii alebo letusky, aj ked viem ze tam tiez staci kurz
@lawonder ani ja som nematuroval z matiky a peršiel som ved som ju celu len opísal a od vtedy som ju ani nevyužil a som v 3 ročníku. a na RLD to plati dvojnásobne, ale všetko sa da, netreba sa hned zlaknut Ked je na tu letušku len kurz a keby som chcel byť ,,letuš,, išiel by som len na kurz na, zatvaranie dveri a precvičovanie horných končatín mi titul netreba. ked ta bavi ekonomika a kadejaky manažment skus. RLD je synonymom spojenia ,,ako získat lahko titul Ing.,,
chodím na leteckú fakultu v KE...a RLD je najsmiešnejší odbor z tejto fakulty...titul urobí snáď každý...teda pokiaľ mu nedopne že uplatnenie v praxi je dosť nahovno a neukončí to sám
@magick55 naozaj je to zle s uplatnenim? ked si to vezmes realne z mojho pohladu..mam ist radsej na fakultu verejnej spravy UPJS ktora je najhorsia na slovensku radsej ako na lahsi ing. titul? co vsetko sa da z tohto odboru robit?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov