Ahojte. Chcem sa opytat hlavne tych studentov, ktori chodia na Letecku univerzitu v Žiline (prepacte ak nazov nie je presny, ale asi vsetci chapete o co ide ) ako sa tam študuje a ci je narocnost studia velmi vysoka. Ja by som siel maturovat z fyziky a
@bomber15 Žilinská univerzita v Žiline - Fakulta prevádzky a ekonomiky dopravy a spojov... Fakulta sa považuje za jednu z najľahších na univerzite, ale neviem ako je to s odborom, ktorý chceš študovať.
Tu si môžeš pozrieť aké predmety sa vyučujú v konkrétnom odbore: » vzdelavanie.uniza.sk/vzdelavanie/pla...
jasne tieto veci som si uz prezeral a informacie asi mam vsetky len chcem vediet ako sa tam studuje lebo som sa este nerozpraval s pilotom ktory by studoval na tejto univerzite
Jeden znamy to studuje, bavi ho to, ale vraj to nie je zrovna najlahsie a ucenia je hodne. Aj ked to asi vsade a keby som si vyberala medzi nejakymi technickymi odbormi, tak jednoznacne idem sem (vlastne keby som bola na fyziku a pod., tak nevaham vobec )
Pilot je všade tažký , ved musíš vedieť toľko vecí okolo toho že dovidenia..Hoci som počul že TUKE má lepšiu leteckú ako žilina.
Len poznamenám že musíš veľmi dobre vedieť anglicky , skúšky a všetko je v Aj a mať dobrý zdravotný stav - oči (nechodím tam ale zaujímal som sa o to)
ešte je jedno riešenie. Môžeš vyštudovať akýkoľvek iný odbor a pilotnú licenciu si urobíš v niektorej súkromnej leteckej škole v Tvojom blízkom okolí. PPL výcvik stojí cca 7000 až 8000 €. Záleží podľa toho ako ti pôjde lietanie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Tu si môžeš pozrieť aké predmety sa vyučujú v konkrétnom odbore: » vzdelavanie.uniza.sk/vzdelavanie/pla...
aspon podla bratranca
Len poznamenám že musíš veľmi dobre vedieť anglicky , skúšky a všetko je v Aj a mať dobrý zdravotný stav - oči (nechodím tam ale zaujímal som sa o to)
Dúfam že si na všetky tieto podmienky pripravený