Máte radi letecké dni? Ja som kedysi chodievala pravidelne a veľmi sa mi to páčilo keď som bola malá... Potom som tam bola akurát vtedy keď spadlo lietadlo bolo to dosť desivé a pravdu povediac som už odvtedy nebola na leteckých dňoch ani raz. Boli ste
kedysi som chodila, ale odkedy som tam videla MIG 29, tak tam nechodím, lebo to taký hurhaj spravilo kokos a mi až v žalúdku vrelo a som ptm vracala až
Keď som bola malá .. Asi...jj,bola som,ak to nebol sen..ale tuším mi vadil ten hluk?! .. a najväčší hasen som mala z cukríkov . .to si pamätám .. Bon Pari .. lebo,som ich nevedela otvoriť,a tak som sa snažila..ale,neviem či to nebol sen,bolo to dávno ..
@misselqa sen, no pekne ale mozno to nebol sen, bo mne sa tam raz stala taka vec, ze strasne fucalo a zamotali sa mi vlasi do cukrovej vaty a cele som ich potom mala zalepene
neviem ja by som na letisko dovidel z okna keby tam neboli dva baráky.... tak viete si to predstaviť... a letecký deň si spravím kedy chcem, stačí mi vôjsť do kumbálu medzi všetky tie lietadlá na ďiaľkové... ach jáj...
ked bol letecky den v BA este daaavno, tak sme si kupili listky na sedenie, ale v ten den nam do toho nieco voslo tak sme susedom darovali listky, a potom ak sa niekto pamatate tam bola jedna smrtelna nehoda, a ten kto zomrel bola moja suseda, mala som tam sediet ja a nie ona...
Takze lietanie a lietadla mam rada ale na letecke dni uz nechodim...
Bola som raz, páčilo sa mi Robili aj rekonštrukciu nejakej bitky (pozemnej, nálety sa nekonali ) a z tých cvičných nábojov bol strašný smrad, navyše som ako poldruhametrový prcek takmer nič nevidela.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Takze lietanie a lietadla mam rada ale na letecke dni uz nechodim...
Išla by som ešte niekedy.