Nerozumiem, čo chceš poradiť s tou lacnou letenkou? Spoločnosť? Ceny?
Čo si musíš vybaviť, závisí od spoločnosti, s ktorou letíš. Musíš mať príručnú batožinu s predpísanými rozmermi, nesmieš tam mať veci, ktoré uvádzajú (väčšinou nože, nožničky a iné podobné predmety a tekutiny len v malom objeme, Ryanair má napr. povolené max. 100ml fľaštičky, ktoré ukazuješ na kontrole) a musíš samozrejme vybaviť to, čo je spojené s letenkou, či je to nejaká registrácia, online check-in, vytlačenie, alebo čo. Viac mi nenapadá, do Británie netreba pas ani žiadne vybavovačky. Vybavíš letenku, zbalíš sa, dojdeš na letisko, odovzdáš batožinu, necháš si skontrolovať príručnú a letíš (dokopy je to "len" asi dvojhodinová procedúra
ryanair neni práve najluxusnejší, ale pri tej cene sa to prežiť dá.....alebo však si pozri niekde na nete spojenia a ceny, keď tam ideš v septembri, to by si teraz ešte celkom fajn ceny mohla vychytať
presne, ja by som tiež kupovala cez Ryanair, a neviem, či tie dve hodiny letu cca musia byť práve luxusne, načo? Ryanair ma fajn ceny, nemala som zatial problem len treba striehnuť na ceny a volné terminy..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
vybaviť? neviem čo.
Čo si musíš vybaviť, závisí od spoločnosti, s ktorou letíš. Musíš mať príručnú batožinu s predpísanými rozmermi, nesmieš tam mať veci, ktoré uvádzajú (väčšinou nože, nožničky a iné podobné predmety a tekutiny len v malom objeme, Ryanair má napr. povolené max. 100ml fľaštičky, ktoré ukazuješ na kontrole) a musíš samozrejme vybaviť to, čo je spojené s letenkou, či je to nejaká registrácia, online check-in, vytlačenie, alebo čo. Viac mi nenapadá, do Británie netreba pas ani žiadne vybavovačky. Vybavíš letenku, zbalíš sa, dojdeš na letisko, odovzdáš batožinu, necháš si skontrolovať príručnú a letíš (dokopy je to "len" asi dvojhodinová procedúra
pozdravujem Ryanair!