Ahojte, chcela by som cez leto do nemecka a zhaname letenky už teraz, konkretne sa jedna o august... mam fixne dany datum, resp. možem s tym hybať max. plus/minus 1 den, chcela by som sa teda opytať, či niekto nema skusenosti s tym vychytavanim dobrych ci
preboha ak ti tak ide o cenu tak preco nejdes vlakom-autobusom? s hocikadial na slovensku si hocikde v nemecku za 15 hodin cesty maximalne.. a vide to ovela ovela lacnejsie.. tak akoze preco silou mocou musis ist lietadlom? nechapem..
teraz so pozeral a keby si isla niekde s vychodneho slovenska tak do nichova je to 850 km, do berlina 950, na uplny sever nemecka az ku moru 1400, na uplny juh ku francuzskym a svajciarskym hraniciam 1250... hovori opakujem sa, za 15 hodin cesty autom-busom-vlakom si hocikde zo slovenska uplne hocikde v nemecku.. a vide ta to podla mna ove ovela lacnejsie.. sorry ale tak ma ta tema sokovala ze sa s toho neviem spametat normalne
@3 Tiež mi to príde divné, hlavne aj kvôli tomu, že "zhánate" čiže je vás viac.
Ak chceš ušetriť, jednoducho si odoprite kus z pohodlia, čo ja viem tak v letných mesiacoch sa dajú nejaké výraznejšie zľavy vychytať akurát tak, že budeš sedieť pár dní na stránkach a snažiť sa vychytať lety, kde budú chcieť doobsadzovať miesta a také kde odhlásili rezervácie, ale to ti ťažko vyjde tak, že si budeš môcť ešte aj vybrať dátum a +/- jeden deň. Ale tak ešte som neriešil let zo Slovenka len Viedeň, Praha, alebo Oslo, takže si nie som istý či sa to dá podobne riešiť aj tu a koľko ťa to bude stáť času a nervov.
Raz sme zo skoly leteli z viedne do dusseldorfu a tiez neviem preco, to bol taky polhodinkovy let. Sme mohli ist kludne busom, ale tak to bolo za prachy z eurofondov
Byt tebou tiez asi nechcem silou mocou letiet. Pohladaj mozne alternativy, pozvazuj pomer cena:komfort, rozhodni sa.
my sme tiež najprv neuvažovali nad lietadlom, ale vlak nas vyjde asi tolko ako priemerná letenka. Potom sme pozreli tie akciové lety a dá sa v pohode dostať do Hannoveru za 33 eur (z Viedne), akurat že nie tie dátumy ktoré chcem... pre provonanie vlak vyjde cca od 80e vyššie. tak skusim ešte tu autodopravu, dik za tipy
@djperlicka Tak nieje to az tak pravda ako tu kazdy mudry pise ze ta vlak alebo bus vyjde ovela lacnejsie. Vo vela pripadoch je letenka lacnejsia. A kam presne do Nemecka? Aky datum a kolko dni?
@djperlicka Dortmund alebo Frankfurt z Budapesti na August ide okolo 65 ecok spiatocna. Z budapesti je to v poho nieje to ani daleko a cesta vlakom je tam lacna. Na spiatocny vlakovy listok je zlava 40%. Cize spiatocny listok je lacnejsi ako jednosmerny Sturovo-Budapest a nazad stoji 6 eur. A do Sturova sa dostanes za par eur vlakom.
@djperlicka najlepsi vyhladavac je Azair.cz ... no tie ceny su len do Dortmundu alebo Frankfurtu..Hanover uz bohuziel nelieta..ale z viedne mas okolo 83 eur na tvoj termin teraz Germanwings.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Ak chceš ušetriť, jednoducho si odoprite kus z pohodlia, čo ja viem tak v letných mesiacoch sa dajú nejaké výraznejšie zľavy vychytať akurát tak, že budeš sedieť pár dní na stránkach a snažiť sa vychytať lety, kde budú chcieť doobsadzovať miesta a také kde odhlásili rezervácie, ale to ti ťažko vyjde tak, že si budeš môcť ešte aj vybrať dátum a +/- jeden deň. Ale tak ešte som neriešil let zo Slovenka len Viedeň, Praha, alebo Oslo, takže si nie som istý či sa to dá podobne riešiť aj tu a koľko ťa to bude stáť času a nervov.
Byt tebou tiez asi nechcem silou mocou letiet. Pohladaj mozne alternativy, pozvazuj pomer cena:komfort, rozhodni sa.