Išla som vlakom z BA na myslím že stanicu Keleti, odtiaľ metrom s 1 prestupom a autobusom s logom letiska, kdesi online je podrobný rozpis, nechce sa mi ho hľadať, ale vygoogliš ho bez problémov
Staci ist metrom na konecnu modreho metra Kobanya-Kispest, kde prestupis na autobus 210E (ak si dobre pamatam) a ten ma konecnu na letisku. Bus aj smer metra su v kazdom pripade oznacene lietadielkovym piktogramom. Nemusis sa toho bat, je to izi.
Jo a podla toho, ci prides cez Keleti, Nepliget alebo Nyugati ti to zaberie 45-60 minut (moze kludne aj menej ak ti dobre vyjdu spoje), ale asi by som si vyclenil hodinu a pol na tu cestu, ak chces byt v pohode a bez stresov
Treba ist na stanicu metra KOBANYA-KISPEST
(Pozri dole vpravo) Tam potom busz 200E vozi asi pol h na letisko (Ferihegy)
Ak budes viacraz predtupovat treba ti tolko listkov kolko mas jazd (nemaju casove listky).
Da sa kupit na jeden den. Trochu je komplikovane narabat s automatom ale tu je popis video:
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Treba ist na stanicu metra KOBANYA-KISPEST
(Pozri dole vpravo) Tam potom busz 200E vozi asi pol h na letisko (Ferihegy)
Ak budes viacraz predtupovat treba ti tolko listkov kolko mas jazd (nemaju casove listky).
Da sa kupit na jeden den. Trochu je komplikovane narabat s automatom ale tu je popis video:
» bkk.hu/automata/bemuta...
Vedia byt otravny ulicny bezdomovci sa ti motaju okolo automatu ti pomoct vyrusovanim.