Prosím vás, letel uz niekto z letiska Schwechat??Neviem ako to tam funguje, či sa tam musí použiť nejaký miniprevoz po letisku, či je to tam strašne veľke....mam z toho trochu stracj či sa tam nestratím
heee moj brat odtial letel...ale všetko prebehlo v pohode ešte aj s malou sestrou ktorá ho nechcela nikam pustiť heeeee. Dal tým debilom tašky ktoré mu označili a on si to obišiel (predsa nepocestuje s taškami že ?? ) a vstúpil do tej časti de tý bez letenky už nemožu...a potom mi povedal že to našiel lahko. The end PS: domov potom letel cez 3 štáty hehe
letela som odtial do írska.. naštvala ma len jedna vec lebo ked som letela odtial nevzala som si pitie, lebo som myslela že mi ho hned vezmu ako je to u nas :/ a bola som smädna.. a ked som letela z irska tak som si pitie zobrala že mi ho teda hned nevezmu a tam mi ho zobrali ale to len taká vsuvka..
da sa tam jednoducho zorientovať fakt ked sa budeš nudiť popozeráš všetky možné obchody
Jednak je to male letisko a tak isto stratit sa na letisku (hociakom v EU) je takmer nemozne.. Ked som mal 13 bol som sam v Mnichove a Frankfurte a to su jedny z najvacsich letisk v Europe a nestratil som sa..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Ako tu už bolo, keby je nejaký problém, stačí sa spýťať kompetentných, určite poradia...
da sa tam jednoducho zorientovať fakt ked sa budeš nudiť popozeráš všetky možné obchody
jedine, co ma nasralo, bolo to, ze jeden moj kufor skoncil na druhej strane zemeguli, ako kam som siel ja