a cy3aha, rodicia mi lezzu na neryv, aj ja im, foter sa vyjadril, ze cez leto mi neda ani cent a tych ubohych 160sk na mesiac co dostavam je naozaj nedostacujuce pre tak materiale zalozeneho cloveka ako som ja...xD
19. Mato63: mňa by zaujímalo, načo by 14ročnej bolo viac?... chlastať nemá, fajčiť tiež nie, šatia a kŕmia ju rodičia a tie teen časopisy nie sú až tak drahé
Ja mám len 17 a idem na brigádu do Eretrie (Grécko)
treba si nájsť dobrú a spoľahlivú agentúru. Je to síce na 3 mesiace a musela ma uvolniť škola ale v tom nie je problém.Lebo je to cez prázdniny a zo školy mi zasahujú len prvé dva septembrové týždne. Myslím si, že je to guuut brigáda v hoteloch. Ak viete angličtinu robíte čašníčky ak nie tak v kuchyni alebo chyžnú.... a platovo sa to dá lebo letenku stravu aj ubytovanie hradí ta agentúra.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
ako by som to nevedela už dopredu..
a cy3aha, rodicia mi lezzu na neryv, aj ja im, foter sa vyjadril, ze cez leto mi neda ani cent a tych ubohych 160sk na mesiac co dostavam je naozaj nedostacujuce pre tak materiale zalozeneho cloveka ako som ja...xD
no a k tej brigáde...tu nejde o optimizmus, ale o krutú realitu...kto by dal 14 ročnému človiečikovi prácu keď sa to nesmie??
nikto-ešte dočkaj času
ale nemáš moc šancu, len keby si sa pri roznášaní letákov nalepila na staršieho...
No jedine asi fakt len tie letaky..
Bobi-radcej by som sa nechvalil
Aaa ked nie,tak mozes letáky osit .
treba si nájsť dobrú a spoľahlivú agentúru. Je to síce na 3 mesiace a musela ma uvolniť škola ale v tom nie je problém.Lebo je to cez prázdniny a zo školy mi zasahujú len prvé dva septembrové týždne. Myslím si, že je to guuut brigáda v hoteloch. Ak viete angličtinu robíte čašníčky ak nie tak v kuchyni alebo chyžnú.... a platovo sa to dá lebo letenku stravu aj ubytovanie hradí ta agentúra.
takže teším sa o týždeň odlietaam ...
inak tak maximálne niečo po známosti...
nevsimat..
ak o njecom vjete napiste na majlo2211@azet.sk