Viem, ze si niektori myslite ze je este skoro nad tym rozmyslat ale ja si myslim ze cim skor tym lepsie. Tak sa chcem spytat na vase skusenosti s brigadami, kde ste brigadovali, ci ste boli spokojni... Samozrejme je mi jasne ze ked mam 16 tak nemzem cakat
ja som par krat robil skladnika, roznasal nejake letaky, lepil plagaty a tak uz by som sa rad dockal aj nejakej menej manualne narocnej prace ako pracovat v sklade
@5zdenuska8 aj ja som robila doručovateľku na pošte . Ale v porovnaní s mojou brigádou, čo som mala predchádzajúce dva roky, resp. predávanie slnečných okuliarov 10 hodín denne a 7 dní v týždni, niečo také ako voľno sa dostavilo iba v prípade, ak sa dostavilo tornádo, sa mi pošta celkom pozdávala I keď mozog to degeneruje požehane
@5zdenuska8 aj ja to vidím na poštu Síce, ešte stále sa môže stať zázrak, rozostúpia sa oblaky a žiara z nebies dopadne na budovu, kde čakajú na zamestnanca presne ako JA
ja mám z brigádami len dobré skúsenosti síce zasa je pravda že som bol zatiaľ iba na kombajnoch posledné 4roky u známeho ale zasa si môžem byť istý že dostanem zaplatené za to čo urobím a nemusím sa obávať žeby ma využíval
bol som na stavbe (Strabag-BA), v Zoo, v nejakej šoupkárni, ale najlepšie po všetkých stránkach bolo Írsko. Repete bude tieto prázky, síce žiadne prázdniny, ale zážitkov aj tak habadéj!
ja po škole makám u tety každý deň...voľno si môžem zobrať hocikedy... dobre takto po známosti a keď je sezóna (jarná, jesenná), tak rozhodujem futbalové zápasy oblastnej súťaže dosť sa dá na tom privyrobiť
No ja by som povedal, že niekde je už teraz neskoro na prihlásenie sa na brigádu .
Ja som začínal brigádovať v 14 (ale do papierov sme dali 15) v múzeu. Ale pracoval som vonku v parku pri tom múzeu, hrabal som trávu po kosení, pripravoval som slávnosti a pod.
Ďalší rok som brigádoval v inom múzeu ako lektor, nasledujúci rok tiež. Minulý rok som pracoval pre to isté múzeum, ale vonku pri archeologických vykopávkach .
No a ešte celoročná brigáda je Časák tu na Birdz, to je asi najlepšie .
keĎ nemáš styky si v piči pochybujem že nájdeš niečo len tak, alebo ti to padne z neba alebo najdeš v pardone
No ja roznášam kaufland...bohvieako nezaplatia ale lepšie ako nič vďaka nemu si za svoje kupujem v máji búk...cez leto budem možno predávať parkovacie lístky na pohode, len to sa musí akasi tetka ozvať jednemu kamošovi, ten mi da vedieť potom a črtá sa mi ďalšia brigáda a to v nejakom takom ze bufetorestauracia ci kereho paroma..a to vlastne cele prazky budem tahat 12hodinovky ak sa bude dat nech mam mesiac volno a v tom bufete budem moct robit mozno tiez tak od maja alebo kedy, ale to iba po skole
Takže mam birgad dost...len dufam ze mi to vyjde a ze to nejak zvladnem ....alebo sa zrutim
tak tesco asi nie je odveci, hlavne ak si z BA, tam berú takmer vždy brigádnikov, lebo tam žiaden normálny človek robiť nepôjde. mne platili 3€ na hodinu, čo nie je zlé. síce robota jebnutá, ale dá sa zvyknúť.
stavba tiež nie je odveci akurát tam je to dosť neurčité, narobíš sa jak sviňa a po čase ťa bude všetko bolieť plat tiež tak 2,5-3,5€. ako kde.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Ja som začínal brigádovať v 14 (ale do papierov sme dali 15) v múzeu. Ale pracoval som vonku v parku pri tom múzeu, hrabal som trávu po kosení, pripravoval som slávnosti a pod.
Ďalší rok som brigádoval v inom múzeu ako lektor, nasledujúci rok tiež. Minulý rok som pracoval pre to isté múzeum, ale vonku pri archeologických vykopávkach .
No a ešte celoročná brigáda je Časák tu na Birdz, to je asi najlepšie .
Ak ma šéfko Miško niekam pošle, tak aj nejaký festivalík bude pracovne možno.
A zoženiem pár kamošov a im podobných bláznov a pôjdeme robiť kultúrne akcie po dedinách. Zrejme bez finančného zisku, ale načo aj...
No ja roznášam kaufland...bohvieako nezaplatia ale lepšie ako nič vďaka nemu si za svoje kupujem v máji búk...cez leto budem možno predávať parkovacie lístky na pohode, len to sa musí akasi tetka ozvať jednemu kamošovi, ten mi da vedieť potom a črtá sa mi ďalšia brigáda a to v nejakom takom ze bufetorestauracia ci kereho paroma..a to vlastne cele prazky budem tahat 12hodinovky ak sa bude dat nech mam mesiac volno a v tom bufete budem moct robit mozno tiez tak od maja alebo kedy, ale to iba po skole
Takže mam birgad dost...len dufam ze mi to vyjde a ze to nejak zvladnem ....alebo sa zrutim
stavba tiež nie je odveci akurát tam je to dosť neurčité, narobíš sa jak sviňa a po čase ťa bude všetko bolieť plat tiež tak 2,5-3,5€. ako kde.