Dávate prednosť dovolenke v zahraničí alebo na Slovensku? Myslíte si, že je toho u nás dosť na pozeranie a je to zaujímavé? Ak trávite leto na Slovensku, chodíte na hory, do múzeí či galérií? Kde sa Vám najviac páči?
Nemám problém ani so Slovenskom, ale... ak ide o relaxačnú dovolenku, preferujem teplejšie prostredie pri mori a ak ide skôr o spoznávanie, tak chodím rada do zahraničia už len preto, že tam obvykle býva trochu iná kultúra, iná mentalita...
Také že hory, alebo pozerať na nejaké skanzeny ma vôbec nechytá. Keď tak ešte nejakú galériu s obrazmi max. inak ma na Slovensku bavia nejaké aguaparky tipu Senec
dost toho som po slovensku (východnom) prešiel a len na tej malej plôške je vecí na celé roky. čiže jednoznačne na slovensku je omnoho viac, než len betonové džungle
Väčšinou zahraničie, ale raz chcem absolvovať s niekým výlet po celom Slovensku Lebo aj keď je zahraničie super, aj na Slovensku je toľko nádherných miest na ktoré nás bohužiaľ musia upozorňovať až turisti, lebo my si to, čo máme rovno pod nosom nevšímame a vidíme len zahraničie
My to robíme tak, že cez leto sme na Slovensku, beháme po horách a aquáčoch a wellnesoch a cez zimu chodíme do tepla. Pozrite naše slovenské výlety: www.milujemewellness.sk
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Po Slovensku veľa cez prázdniny nechodím, to skor cez školský rok ideme dakde s rodičmi cez víkend... večšinou sú to tie hory a turistika
Keď ďalej, tak k moru do Turecka.
Keď ku susedom, tak po kultúrnych pamiatkach.
Keď doma, tak na hory.
a vec vybavená
Také že hory, alebo pozerať na nejaké skanzeny ma vôbec nechytá. Keď tak ešte nejakú galériu s obrazmi max. inak ma na Slovensku bavia nejaké aguaparky tipu Senec
takze by som skvor povedal aj aj...
vám jebe to ked budem dôchodca možno. ...
Chodim do chorvácka a tam sa člnkujem,behám po horách a kadeco