Takže s kamošmi sme sa rozhodli urobiť chatu čo plánujeme už asi jeden rok po minuulom roku
Chceme si ju nejak prenajať v chatkovej oblasti ideme tam 10 ľudia a chcem sa vás spýtať či máte skúsenosti s vybavovanim alkoholu jedla a peňazí ako ste to
Podľa mňa je najlepšie, ked si každý donesie to čo zje a vypije sám. Iba ak by ste chceli variť guláš, alebo niečo podobné, tak je lepšie poskladať sa vopred.
ja by som ale nezavisle zobral ze : loptu (nafukovaciu, volley, moju rugby), frisbee, karty (aj 7 a zolik), twister sice mam (ale ten nie, podobna hra sa da hrat aj bez neho, znama pod menom "nohy"), asi clovece este a ak by bolo miesto, tak gitaru, a pero a papiere (par fajn hier s tym sa da)- ako organizator, ale zvyknem blbosti brat aj ked niesom organizator
@unforgivenindependent fakt najlepsie ked si kazdy zoberie sam za seba aj jedlo aj alkohol, kazdy predsa najlepsie vie kolko vypije a kolko zje, ked sa budete skladat tak to dopadne zas tak ze ,,ten platil tak isto ako jaaa ale vypil viaaac"...no proste len nezhody z toho mozu povznikat takze zbytocne sa skladat , pokial sa fakt nechysta nejaky ten velky gulas kde ide vela surovin pre kazdeho tak vtedy len na ten konkretny gulas nejake to eurko, inac setko sukromnô
ked sme boli na chate u kamaratky tak kazdy svoje, ale na dozvuky sme prenajimali a nebolo to ani moc drahe a ta chata bola super. bolo to viacmenej v lese, cize bez susedov sme boli. bolo tam ohnisko, tak sme aj opekali. platili sme myslim 15E na dve noci/osoba, ale to si nie som ista.. chlast/jedlo/ganja kazdy svoje, ale na obed sme isli asi 5 minut do najblizsieho baru/restauracie, takze aj to bolo v pohode.. ale bola tam aj fajna kuchynka dokonca s umyvackou riadu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Diki za rady vopred: )
A @n0win0u no poraď
Nj ale jak riešite otázku skladaní sa na alkohol jedlo a tak ?
a k tym hram.. to sme mali activity