tak na 20 % lebo som bol iba na jednom feste kde bol Bukasovy Masiv a este som chcel ist na jeden a tam som chcel ist hlavne Na Horkyze SLize a na Risa Mullera no ale nebol som tam
Bola som zatiaľ len na Vrbovských vetroch a užila som si to, aj keď väčšinu kapiel som už naživo videla niekoľkokrát (Para bola super, keby Lasky pri crowdsurfingu nepadol, aj Vetrovarieté bolo super a konečne som videla aj Kollera)
Chystám sa aj na Slížovicu hlavne kvôli Vypsanej fiXe
Najväčšia hudobná udalosť tohto roka (zatiaľ) však bol pre mňa samostatný koncert Queens of the Stone Age vo Viedni a ešte sa teším na dnes večer na Glena Hansarda ♥
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
katarziu na grejpe.
Nick Cave na Pohode.
Chystám sa aj na Slížovicu hlavne kvôli Vypsanej fiXe
Najväčšia hudobná udalosť tohto roka (zatiaľ) však bol pre mňa samostatný koncert Queens of the Stone Age vo Viedni a ešte sa teším na dnes večer na Glena Hansarda ♥
A este pearl jam. A mozno aj korn. A pink mam rada. Aj od danielu landu nieco. Hej a jara filipa ozivte.
Spravte niekto festival s tymito interpretmi, pls. Mišung fest.
Bol som len na Rock pod kamenom, ale oplatilo sa na 200%. Siel som hlavne kvoli Avantasii.
a hudobný sen si idem plniť začiatok 2014
na slížovicu idem aj ja..