Leto sa pomaly ale isto blíži a mňa zaujíma či sa tohto roku nejakého festivalu aj plánujete zúčastniť.Ak áno,akého?Prípadne,na koľko dní? Ak tu už táto téma bola,tak sorry!
Ani som nevedela koľko rôznych festivalov máme na Slovensku Ja sa chystám na Dobrý festival ( ine kafe ! ) a Punkáči deťom A ako je to u vás s financiami? Zdajú sa vám naše festivaly drahé?
Yní víkend (som aj v organizátorskom tíme)... A ktovie, možno nejaká tá Pohoda, Topfest, Novarock... Ale asi to zase stroskotá na tom, že nebudem mať ísť s kým...
hmm, wilsonic, buková, topfest, punkáči, pohoda, grape, minikvas, uprising, žákovic a čo sa pritrafí. klasicky budem všade a chcem to zasa dotiahnuť do televíznych novín ako správny maskot. festy sú môj druhý domov
Pravdupovediac, zatiaľ ma z našich festov line-upom neohúril nikto, ale už len kvôli tej atmosfére sa objavím buď na Topfeste, tradične Minikvase, rada by som skúsila Uprising, rozhodne Grape...
@h8u idem, chcem si zarobiť na VLASTNÉ auto, tak táto okolnosť ma prinútila a pozdravím, pozdravím, hoci chcel som sa poriadne vyletniť, ale po škole móžem letniť koľko chcem
pohoda-mam listok uz od vianoc a ani minulorocna skusenost ma neodradza,je to nas najlepsie festival a fakt sa oplati grape fest-ak si zozeniem spolupartakov do stanu a uprising lebo ved je to za rohom na zlatych a bude zabava
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
60 komentov
(a áno, bola tu už takáto téma =D)
a nejaké tie miestne a pod co sa pritrafí lebo vždy ked niečo planujem tak sa to púoserie tak načo plánovať?
ale nie...môžme sa dohodnúť
ako sa volalo to, vo Veľkom Slavkove, kde sme pred rokom účinkovali? Ideme, nie?
na punkáči deťom možno pôjdem ale asi nebudem mať s kým ísť,
no a do tretice si to strúhnem asi na budzogáň, ak tam príde nejaká známejšia kapela zo zahraničia
Ty ideš zas v lete do Írska? Kokso, pozdravuj tatka teda.
nie som proti
fakt nie? oukej, tak si obsadím miestenku vedľa tvojho privátu
s kým si bola minule?
bolo by pekné ťa tam stretnúť