@bibla pači sa mi to, ale mala som na mysli typicky letny hit, ktory sa ti ešte počas leta znenavidi niečo komerčne, niečo typicke letne..ale aj tak ti to uznam, fajn song. a myslim, že ma tak skoro neprejde
mne sa toho páčia viacej no ale dajme tomu, že napríklad B.E.P - I Gotta Feeling, Jordin Sparks - Battlefield no a hlavne Kelly Rowland & David Guetta - When love takes over mohla by som tu toho porozpísať xD
@cherrylka08 fiiii, posledne ti poznam, ako som prave zistila cez YT. oplati sa chodiť na diskoteky kvôli hudbe a na birdz kvôli tomu, aby ste mi tu potom napisali nazvy všetkych tych pesničiek
z tohto , čo je tu by som jednoznačne ako letný hit považoval Pittbula- i know you want me a Cascada- Evacuate the dance floor. Ale aj ostatné sú pekné podaktoré, len letný hit by mal byť známy....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
pre mňa teraz(práve som sa dozvedela názov
je výborný budík na letné prázdniny, vtedy sa bez budíka zobudím vždy po obede
mám video vo webke a nechce sa mi pozerať URL na YouTube
Ale v poslednej dobe často počujem This Is The Life a dostáva sa mi to pod kožu.
ale lily allen je celkovo fajn, nielen v lete
Supernova - Mr Hudson ft. Kanye West
Cascada - Evacuate The Dancefloor
Momentalne ficim na tej novej piisnicke od Pary. Teda neviem ci je az tak nova, hlavne ze je dobra.