Ahojte. Tento rok by som chcela ísť do nejakého letného tábora ale neviem do ktorého. Prosím poradte mi aj z vlastných skúseností že ktorý by sme my odporučili.
Ja som bola cez CK Slniečko, volalo sa to nejak že " Tínedžerský sen " a celkom sa to dalo
Kebyže mám o dva roky menej šla by som na Rimini, tie tábory sú fakt TOP vo väčšine prípadov...
Alebo potom ešte Študentská cestovka organizuje nejaké dovolenky ale to je asi až od 18+
my ideme robit v lete koncom augusta letny tanecny a gymnasticky tabor.. cize kebyze si chcel niekto zasportovat, zatancovat a tak zdokonalit svoje pohybove zrucnosti, kludne mi napiste. dam blizsie info (bude sa konat v Trnave, deti od 6 - 15rokov)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Kebyže mám o dva roky menej šla by som na Rimini, tie tábory sú fakt TOP vo väčšine prípadov...
Alebo potom ešte Študentská cestovka organizuje nejaké dovolenky ale to je asi až od 18+