Ahojte,nehladá niekto náhodou tvoj šikovných típkov pre prácu v zahraničí cez leto?Nutnosť angličinty výhodou,prípadne niaké tipy ,lebo profesia a brigada.sk radšej nie..
Sme k dispozicíí od polky júna,keby niečo správa ďakujem pekne! pardon za spam
@darkestangel je snáď definované kde sa človek môže spýtať na pomoc alebo radu?? @Sypomka na fb nemám priateľov, a na ICQ som zabudol heslo prepáč @Thunderstorm robota sa dá nájsť aj týždeň pred odchodom, nejdem preč prvý krát @Emptysoul debil neni ten kto sa o pomoc nespyta, debil je ten kto nepomôže, no ty si úplný k*k*t keď nepomôžem a máš trápne reči @Lakero nezačal som hľadať dnes už mám niečo roznajdute len sa pýtam ci náhodou @Foxie ďakujem za tak normálnu odpoveď, ale nenávidím keď niekto má úchylku v podobe opravovania pravopisu, no uvedomí si ze tiež občas píše ako magor, tak sa aspoň tu hejtujucu správu snaží napísať úplne dokonale každý mäkcen a dlzen aby nemohol byť zhejtovany... Ďakujem za užitočné komentáre, prídete mi ako níake vyje*ane supy ktoré čakajú na šancu niekoho zhejtovat, ten kto tu niekoho nespi*uje alebo není drsný tak je tu asi úplne mimo okraja spoločnosti, a asi ani nechcem byť v jedno centre ako sa pozerám
@foxie ďakujem a prepáč že som vyskočil bol som na konci učebného maratónu na maturitu našťastie som dostal 2,2,2 čiže už som OK hej už som v každej skupine Slováci v holandsku alebo inej krajine
@staphylococcus ty magor /magorka ešte raz si precitaj tvoj vlastný status napísala si niečo nevýhodou, bez JE alebo NIE JE... Ak to stále nedošlo tak skus si to prečítať ešte raz co som tým chcel povedať je mi to jedno len sa snažím poukázať na to ze su to kraviny
tak ja ti trochu pomôžem. vymysli si mesto/ krajinu, v ktorej by si chcel pracovať. chod na fb. nájdi si tam skupinu Slovákov/ čechov , čo tam žijú, vždy s tam nájdu ponuky práce. alebo ser na to a rovno o tej krajiny chod. alebo si vyber podnik v danej krajine, v ktorom by si chcel pracovať a napíš im mail. 20 mailov kludne, niečo výde.huraaaa na výlet
Že sa vôbec namáham, už z tej fotky je vidno, že tvoja mater v tehotenstve chľastala ako dúha a že si ako decko okusoval olovenú farbu z postieľky. Sa čudujem, že ti tvoje ledva dvojciferné IQ umožňuje vôbec zapnúť počítač.
@staphylococcus takže po prvé, kedže si to tak pekne rozdelila, si zlatá.. Som cez telefón nie cez PC, ale čo je dôležitejšie nejde o to či sa to používa alr či je to gramaticky správne, a ide o to poukázať na prostosť myslenia, aké pičky ako ty máte, a po tom nudnom, trapiacom dni bez štipku záujmu zo strany druhých šancu ukázať na seba tak napíšeš niaku gramatickú chybu čo som spravil pričom píšeš rovnako kokotne...
@staphylococcus po druhé ku mojej ani tvojej sa nejdem vyjadrovať keďže to bol očividne pokus uraziť ma bez akýchkoľvek normálnych argumentov, a áno si zo skúmavky, a si len dievča bez fotky ktoré si napísalo múdry citát po anglicky a teraz má pocit ze je chránená od akýchkoľvek kokotin čo napíše.. Tiež mi to ide však
Nie, nepíšem kokotne. Tá veta dáva perfektný zmysel, A ROVNAKÚ FORMULÁCIU SI POUŽIL AJ TY, TY KOKOT, tak drž hubu a zamysli sa nad tým, ako strašne si do nej serieš. Aspoň sám píš správne, ty trapiaci deň. (Wtf, to čo je vôbec za slovné spojenie.)
Bože, nejaké kokotné decko, čo si nevie ani prácu nájsť mi tu bude hovoriť, že ja mám nudný život.
Vážne, nájdu sa tu všelijaké príjebky, ale niekto tak sprostý ako si ty tu už dlho nebol.
@staphylococcus a po tretie, ak so to stále nepochopila, ja picujem na to ze picujes nepicujem ti zato ze sa občas človek pomýli, pochopila si,aj keď si staršia a vyspelejsia o celý rok?? Neni si tieto dristy desaťročnych deti moc na teba?? Povedz mi ako sa žilo v tej dobe prosím
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
2. To sa tu nehľadá.
Bože, nejaké kokotné decko, čo si nevie ani prácu nájsť mi tu bude hovoriť, že ja mám nudný život.
Vážne, nájdu sa tu všelijaké príjebky, ale niekto tak sprostý ako si ty tu už dlho nebol.