Kazdy z nas si planuje svoje prazdniny inak... niekto si uz naplanoval cele prazdniny a ma ich nabite vyletmi a festivalmi , ale v opacnom pripade niektory ludia sa planuju cele prazdniny nudit a sediet za PC...
ja sa zvyčajne plánujem nudiť, ale vždy mi to výjde iba na chvíľu. potom zas príde niečo (samozrejme, neplánovane) čo urobí z mojich prázdnin perfektne prežitý a zabitý čas. tak to bolo minulé prázdniny, predminulé, aj tie predtým a teraz už mám prázdniny mesiac a ani som neverila, že za ten mesiac toho toľko stihnem...
Pre mňa pojem prázdniny už bohužiaľ nezohráva žiadnu úlohu. Sú to dni, ako každé iné. I keď v tomto období človek stretáva pomerne viac nepríčetných ľudí...
kto sa tu rád nudí ?? no ja nie ale tak plánujem zarobiť si na barmanský a baristický kurz pak ešte na the offsprigne keď už tu budú musím tam byť ááá ináč vlastne len makať makať a sem tam sa niekam zabaviť nudiť sa neplánujem no ak nebude na výber ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
1. neplanujem
2. konam
takze na tvoju otazku asi len tolkoto : nemam v plane zatial nic co ma napadne to bude
2)Zakovic Open
3)Taliansko
4)Tabor
..celkom nabite len keby sa dalo brala by som aj nejaku brigadu