Možno to zažil už niekto z Vás. A možno nie. Chystáte sa na brigádu, najlepšie niekam von, čo najďalej od domu a samozrejme, chcete, aby šiel s Vami aj niekto, komu patrí Vaše srdiečko. Veď predsa, také 2 mesiace bez rodičov a navyše s ním nikdy nie sú na
Ja keby som bol rodic, tak my tiez robi problemy si zvyknut na to, ze moje dieta "sexualne zije" a mal by som blby pocit keby bolo niekde same s partnerom.Bolo by to dost to divne...
Myslim si, ze ak je vaz vztah vazny, tak tych 2,5 mesiaca vydrzite uplne bez problemov. Vzdy si mozete pisat a telefonovat
hmmm. môj otec si s ním celkom dobre rozumie, veď asi pred dvoma dňami bol u nás a s ocol napr. pil vínčo.. no to je tak.. lenže ja nie som malé decko, nemôžu ma stále vodiť za ručičku že "toto áno" a "toto nie".. teoreticky by som mala ísť v septembri na vysokú a čo, to budem musieť nosiť so sebou kameru, že čo robímú kde / s kým??
To ti neporadim. Len som chcel, aby si sa na to pozrela aj z druhej strany a skusila sa vzit do situcie tvojich rodicov. Urcite by si nereagovala inak.
Leto prezijes, to sa neboj. Nie je to zas take dlhe odlucenie, aby sa to nedalo prezit. Ved co ta nezabije, to ta posilni...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Myslim si, ze ak je vaz vztah vazny, tak tych 2,5 mesiaca vydrzite uplne bez problemov. Vzdy si mozete pisat a telefonovat
Leto prezijes, to sa neboj. Nie je to zas take dlhe odlucenie, aby sa to nedalo prezit. Ved co ta nezabije, to ta posilni...
A keď o tom nebudú vedieť, tak si to aj viac užijete.