minule som našla dedovu starú mapu Malých Karpát, tak rozmýšľam, že ich so psíkom v lete prechodíme.
(dúfam, že sa chodníčky za posledných 50 rokov veľmi nezmenili
@tikalok alebo sa zmenili a ty si budeš spokojne vykračovať lesmi a ja budem sedieť smutne v nejakej slepej priekope a rozmýšľať, ako sa dostanem domov
@hellium to je náhoda, do Pienin sa chystám aj ja s partiou
@tikalok@bielalabka
zanedlho sa chystám na túru Kuchyňa - Vysoká - Veľká Homoľa - Modra, to je taká menšia, ale v lete rozmýšľam nad prechodom celých M.K., respektíve povedzme že Devín - Myjava
no ja idem s našimi, takže nejaká veľká turistika to nebude, ak by sme sa náhodou stretli, tak jedine na pive
a z Kuchyne na Vysokú a odtiaľ na Zochovu chatu som bola nedávno, pekný výlet
na Homoli už dávnejšie, ale nedalo sa ísť hore
@holandskasalama ja som šiel začiatkom jari Smolenice - Záruby - Buková - Prievaly a veruže celkom som bol sklamaný. Na to, že je to akože najvyšší vrch
@hellium a kam tam plánujete ísť? A prečo sa nedalo ísť na rozhľadňu? Ja keď som tam bol pred necelými 3 rokmi, tak v pohode
@nicmanenapada ako to? ja som zase bola na Vysokej a sklamaná som teda nebola, Vysoká je totiž riadne vysoká! (ale možno to bolo aj tými 10kg batohmi na chrbte
@hellium@nicmanenapada Pieniny odporúčam Najmä Tri Koruny, odtiaľ je tak nádherný výhľad... A potom ešte určite Sokolicu, to si tiež netreba nechať ujsť. stojí to za to A aj Prielom Dunajca, treba celé Pieniny prejsť krížom-krážom, aj slovenská strana stojí za to. My sme to stihli za dva dni
@nicmanenapada no rád by som pravý roadtrip nejakým vlastným autom
výlet na rôznych miestach si neužijem, ak sa mám stresovať, či stihnem nejaký bus/vlak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
(dúfam, že sa chodníčky za posledných 50 rokov veľmi nezmenili
a Pezinok, lebo vďaka jednému chalaniskovi z instragramu som zistila, že je tam veľa krásnych miest a nielen krčmy ^^
@tikalok @bielalabka
zanedlho sa chystám na túru Kuchyňa - Vysoká - Veľká Homoľa - Modra, to je taká menšia, ale v lete rozmýšľam nad prechodom celých M.K., respektíve povedzme že Devín - Myjava
plus Slovenský kras, Banskú Štiavnicu a Košice. rada by som aspoň niečo z toho :letim:
a z Kuchyne na Vysokú a odtiaľ na Zochovu chatu som bola nedávno, pekný výlet
na Homoli už dávnejšie, ale nedalo sa ísť hore
@nicmanenapada
inak mini drevená rozhľadňa je aj na Kukle (my sme išli trasu: Harmónia - Medvedia skala - Kukla - Červený kameň). taká pre nenáročných
@hellium a kam tam plánujete ísť? A prečo sa nedalo ísť na rozhľadňu? Ja keď som tam bol pred necelými 3 rokmi, tak v pohode
a na Homoli som bola tak 4 roky dozadu, možno aj viac a akurát tam niečo opravovali, tak to nebolo sprístupnené
celé leto som v tatrách, čiže plány sú veeeeeeľké
so spolužiačkami sme plánovali začiatkom jesene dať východné Slovensko (tam sme poriadne neboli), Poľsko a Česko. Len s tými spojmi neviem teda
@holandskasalama určite nevynechaj banské múzeum, keď budeš v BS
@tratalibang dík za tipy
@bluepanther roadtrip - stopom? Vlastným autom? Hromadnou dopravou?
výlet na rôznych miestach si neužijem, ak sa mám stresovať, či stihnem nejaký bus/vlak