ja kebyze sa tam vyzlecem tak mam celu nuda plaz len pre seba a az potom by to bola prava nuda plaz lebo by som tam bol sam a nudil by som sa takze nee nechodim a ani nwm kde nejaka vobec je
Lubovolny clovek moze byt idiot nehladiac na vek, orientaciu, nabozenske ci politicke presvedcenie. Ucta a respekt je to co si musis od ludi zasluzit ty sam.
len to je takuo no. neviem, ci mam dakoho, s kym by som isla. teda, kto by bol ochotny so mnou na taku plaz ist a nebrat to tragicky nejak, alebo by za tym hladal daco viac, ako to, ze sa mi nechce dva krat samej lezat na plazi plnej holigancov a radsej sa s dakym porozpravam, alebo budem lezat vedno s nim skoda, ze tak daleko mam take. a najviac by to bolo pri mori! joj.
ja plánujem migrovať na sever tak skoro, ako to bude možné... tie teplá sú čoraz neznesiteľnejšie... v marci aby som už mohla chodiť po vonku v krátkom rukáve, to nie je normálne
ale mne sa to pači, nie ako naobliekaný ako polárnici, človek aspom vidí figúru a môže sa potešiť....v apríli sa všetko poserie neboj nič, bude zima ako hrom!!!--------------------filip
@mielikki , šnicelky aj ja rád, ale musia byť take hrube aspom 1,5 centakov, niekde su vyklepané, že vidieť cez ne do Tatier a suchéééé, schuťov by som ich hodil kuchárovi do nosa.... a prosím ťa skade si, ved ja som v tohoročnej zime skoro zamrzol..., že by sme sa tam presťahovali.....filip
A niektorí mrznú, už keď teplota klesne pod 10 stupnov Celzia. Tým by som odporúčala exkurziu na Sibír (JA by som sa tam niekedy šla pozrieť, ale v zime asi nie. Možno na jar/jeseň
@hangtime11 je zvlastne ze sa podpisuje za kazdym prispevkom, je to nezvycajne ale za to netreba urazat jeho meno. Kazdemu sa paci ine. Tebe by sa tiez nepacilo keby ti niekto povie ze tvoje meno je skarede.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
! to je meno ktoré nikdy neomrzí !
a pýtal som sa na niečo iné, a nie či sa ti pači moje meno alebo nie........a vieš prečo sa stale podpisujem, pre toto.......
a Martin je fakt pekne meno, mal som frajera Martina bol veľmi múdry a nie taky sprosty a bez úcty k starším ako ty..............filip
i keď uznávam, úctu k starším nemám, a ani ju neuznávam a ani nikdy nebudem
ze horsie byt este vzdy moze Diky vies ludi potesit.
ale zatiaľ som iba nudná.
ale budem si budovať holatú domácnosť a variť budem zásadne obnažená!
buduj si rešpekt a úctu k starším, kym ti pekne radím, ono sa to može aj vypomstiť Martinko napr. od tej 40-ky vyššie......filip
len to je takuo no. neviem, ci mam dakoho, s kym by som isla. teda, kto by bol ochotny so mnou na taku plaz ist a nebrat to tragicky nejak, alebo by za tym hladal daco viac, ako to, ze sa mi nechce dva krat samej lezat na plazi plnej holigancov a radsej sa s dakym porozpravam, alebo budem lezat vedno s nim skoda, ze tak daleko mam take. a najviac by to bolo pri mori! joj.
A niektorí mrznú, už keď teplota klesne pod 10 stupnov Celzia. Tým by som odporúčala exkurziu na Sibír (JA by som sa tam niekedy šla pozrieť, ale v zime asi nie. Možno na jar/jeseň
K nudaplazam . . . nie.
hľadám takéto dievča ako si ty. Odkiaľ si? Keď tak mi napíš mail canky1@gmail.com
Pošli mi nejakú fotku. na canky1@gmail.com