Chcem sa opýtať či už niekto trávil takto leto..len kvôli brigáde, ubytovaný na intráku. Rada by som aj s kamoskou vypadla niekam prec z domu, 18 už máme, už len istotu že si nejakú prácu nájdeme tak kto skúšal-aké máte skúsenosti? Poprípade tí čo bý
v BA neni problem si najst brigadu.. len zalezi od toho, co chces robit.. lebo kaviarni barov pizerii a podobne je tu vela, ked si to pobehas, urcte niekde budu chciet niekoho na vypomoc, potom mozes robit telefonistku, ale to ti neodporucam, je to o nervy.. ak mas skusenosti s pokladnou, viem ze byvaju take jednorazovky ze blokovat dva dni niekde, alebo potom v skladoch a supermarketoch sa da robit.. treba len zistovat
3 jula zhanas brigadu v ba? tak to si uzijes behanie a behanie..mal som tu presne takto pred rokom znamu...nabehala sa ako blazniva kym naslo nieco kde aj trosku zarobi
áno niečo toho typu kaviaren pizzerka by som chcela ..s pracovnymi skusenostami nebude problem toho uz mam za sebou, a behanie nevadí aspon sa trochu zoznamim s okolím .. takže to skúsim
daj si stránku profesia.sk tam si daj bratislavský kraj a máš tam toho vela. Alebo bazos.sk a tam máš pár ikoniek dáš "práca" a tam máš tiež toho dosť. Ja som si tak našla vela, len väčšinou chcú s praxou a to nemám treba im mailovať, alebo volať a je to rýchlo
ja sa tak snažím zohnaťť vyše 2 týždňov.-...žial len po nete... keďže vyššie postavečný človek mi zakázal spraviť si jednodenný výlet za moje peniaze a ísť sa osobne popýtať....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov