dobré nápady? tých by bolo tak milión, ale keby mám navštíviť každú jednu turistickú destináciu, ktorú chcem, aby som mala postarané o zábavu, tak neviem kde by som na to zobrala ale v samej podstate, ti odpovedám na to čo sa pýtaš
S kamarátkami ideme chodiť po celom Liptove. Potrebujeme minúť kredit na SAD kartách. Jaskyne, plavárne a všetko ostatné. Na konci leta ísť na Sitno a na Kriváň.
každý víkend som s frajerom/+ ak som v NR tak s kamarátmi, to je super, v auguste ideme na týždeň na Duchonku, ešte by sa mala uskutočniť aspoň jedna ačka, rôzne výletíky, na konci augusta mi už bude smutno za letom ale bude Uprising a ďalší festival, takže pohodka..
@hotaru myslíš že mám šancu ťa tam zastihnúť a vidieť tie tvoje dredy?!
@tomias teba práve potrebujem! aj my by sme chceli ísť do slovenského raja stanovať volakde a pochodiť, a to sa môže hocikde, alebo sa za to platí alebo jako to funguje prosím ťa?
normálka, zberať ovocie, kupať v potoku, bicyklovať, utekať v noci z domu, natierať plechy, chodiť na pivo, opiť sa niekde v meste na hradbách, sleepovery, upratovať doma, kosiť trávnik, chodiť na huby, čítať, pozerať seriále, zberať bylinky, rock pod kameňom možno, voziť sa na motorke, voziť sa na aute, vyhádzať polovicu vecí z izby do koša, zjesť veľa banánov, odskúšať dáke nové drogy, opáliť si zadok, poprišívať si na všetko oblečenie korálky, nájsť si byt..................a učiť sa.
učím sa variť nové veci, čítam si knižky (zatiaľ v angličtine), chodím po vonku s kamarátmi, športujem (behanie, fitness hulahop), pozerám seriály (tiež sa snažím v angličtine), filmy...a mali by sme ísť s kamoškami na chatu a ešte by som mala ísť do Tatier s priateľom alebo potom k nemu uvidíme..možno na výlet do Ke a keď sa budem cítiť dostatočne oddýchnutá tak sa chcem zdokonalovať v angličtine a v prekladaní, pretože už mi chýba len jeden rok a budem bc. a štátnice z prekladu a tlmočenia musím spraviť
@sheily poviem ti keď tak čo budem mať na sebe, mám v pláne sa tam premávať v takých batikovaných šatách a/alebo sukni (fotky v albume), prípadne mi keď tak predtým napíš
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
a pracu hladat...
Ale úplne najviac by ma potešilo, keby som mala s kým ísť cestovať po rôznych mestách a spoznávať.. a keby som na to aj zarobila peniaze
@hotaru myslíš že mám šancu ťa tam zastihnúť a vidieť tie tvoje dredy?!
@tomias teba práve potrebujem! aj my by sme chceli ísť do slovenského raja stanovať volakde a pochodiť, a to sa môže hocikde, alebo sa za to platí alebo jako to funguje prosím ťa?
Stanovat sa da hocikde kde je to mozne su rozne kempy, planiny, luky... neviem ci sa plati.. (tatran-cingov bol plateny, takze ten bude)
viem akurat to, ze si nesmies urobit taborak lde uznas za vhodne.. a ked ides dakde mimo stanovat tak by som odporucil to nahlasit horskej sluzbe.
Väčšinou to nechávam na spontánne rozhodnutia.
Ale tak vychádza mi to zatiaľ, stále som s niekým, vždy sa nájde niekto, s kým idem von, alebo sa stretnem, proste nie som sama a to je hlavné
si myslím že neni problém si nájsť dačo na leto.
Veeeľa cestovať.. Seychely, Moskva, New York a ďalej neviem.. Ešte pozisťujem..