ide leto a mi mame skuskove...vonku je uz dost teplo...nechce sa mi ani dychat a nie este sa ucit...nemate nejake uzitocne rady ako prekonat tu lenivost a zacat sa poriadne ucit...bodli by aj nejake systemy ucenia sa...okrem biflovania sa naspamat lebo
zajtra mam dve skusky a tiez neviem ako to spravit aby som nevyletela aj ked je zjavne ze vyletim a ucit sa mi nechce... asi treba nejaky tazky koncentrat caj na podporu myslenia a zaborit sa do toho
majlos: v noci sa dobre uci ale ked cely tyzden fachcis ze ani cez den nespis tak na druhy uz to ide tazsie to ucenie v noci
hmmm, ja som tiež mala dve skúšky vo štvrtok, už nikdy viac si nedám, je to o nervy, ale aspoň budem odolnejšia na štátniciach, hoci dva a osem predmetov je štvornásobný rozdiel...dostala som ešte aj titul extreme student, si dávam cvoknuté termíny, asi cvoknem z toho, čo sa učím jak hovädo, dnes som to riešila tak, že s kamoškou sme šli von sa učiť, do prírody, tak skús toto, kamoške to nešlo, mne áno, tak neviem...zajtra idem tiež, nemá zmysel otáľať, predsa nebudem mesiac a pol trčať doma! ešte k tomu som si uvedomila, že už posledné tri roky mám stale odjebaný máj a jún celý, dokonca aj časť júla, a teraz nebude výnimka, teraz bude najhoršie ako len môže byť! kurva! ... ale čo, však sranda musí byť
no je pondeli rano a viem houbelojas idem prehadzovat skusku lol tiez by sa mi zisla nejaka ra rada ako nemat chut do ucenia ked je uz neskoro.. ako naprikald teraz som schopna sadnut a ucit sa.. ale uz nestiham
lucates to je sprostosť, síce sa zbavíš stresu a času na učenie, ale nie je to pravda, to môže povedať stredoškolák, ale vysokoškolák nie...
hah, že polka v júni v prdeli, a čo budeš robiť v treťom? ja už mám posledné tri roky odjebaný jún vždy do posledného dňa, a ešte aj začiatok júla, teraz mám zase...a možno budem mať aj leto. Sranda je, že v prvom som končila trinásteho júla, teraz skončím skôr, prvý júlový týždeň, a to mám štátnice, vtedy som sa srala s jedným predmetom, ktorý som aj tak nespravila, pekne som si posunula hranice, minulé roky mi jeden predmet robil problém dva týždne, teraz hravo zvládne aj tri naraz sa učiť, fenomén príde s ôsmimi predmetmi za 23 dní, keď toto spravím, tak už magisterské štátnice zotriem
Zipporah - ja hovorim o mojej skola - Katolicka univerzita v RK...ti co sa ucili skusku nespravili...ja som isiel uplne cisty na 2 testy (A,B,C,D) teraz nedavno, za 4 minuty som bol s testom hotovy a spravil som oba...nestalo sa mi to prvy krat...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
majlos: v noci sa dobre uci ale ked cely tyzden fachcis ze ani cez den nespis tak na druhy uz to ide tazsie to ucenie v noci
hah, že polka v júni v prdeli, a čo budeš robiť v treťom? ja už mám posledné tri roky odjebaný jún vždy do posledného dňa, a ešte aj začiatok júla, teraz mám zase...a možno budem mať aj leto. Sranda je, že v prvom som končila trinásteho júla, teraz skončím skôr, prvý júlový týždeň, a to mám štátnice, vtedy som sa srala s jedným predmetom, ktorý som aj tak nespravila, pekne som si posunula hranice, minulé roky mi jeden predmet robil problém dva týždne, teraz hravo zvládne aj tri naraz sa učiť, fenomén príde s ôsmimi predmetmi za 23 dní, keď toto spravím, tak už magisterské štátnice zotriem