Aj keď nám ešte nekončia všetkým prázdniny, leto už viacmenej áno. Tak ma napadlo, reku aké bolo tvoje leto? Nemusíš písať celý svoj dvojmesačný denník, stačí top zážitky, čo sa ti páčilo najviac/najmenej, podeľ sa :happy:
Ó, najlepšie.
Aj keď nemám žiadne zážitky, čo by vyzerali dobre na papieri, tak veľa kamarátskych stretnutí a radostí, CoO, Grape, naše trhy a všeličo iné, vždy dobré počasie, nie až tak veľa práce, som úplne spokojný
tak ja uz mam prazdniny tri mesiace a mohlo to byť aj lepšie.... ale paradne som sa zregenerovala, robila som veci, co ma bavia a na co som cely roknemala cas lebo to bol zabijak, uzivala som si skutocnost, ze som super a vseck o som dala.
noo a kontinualne som pracovala avsak akosi som vsetko minula o.o
v juni som mala este prijimacky a CAE certifikat a vylet do BA, nejake koncerty a akcie s kamaratmi, dvojtyzdnovy vylet po Balkane, chvilu Tatry, Uprising... v podstate celkom nuda, ale tak teraz ideme do Istanbulu kde sa chysta byt tak 28 stupnov cize..
Bola som na kupaliskach asi viackrat co dovtedy za cely zivot a posledne dni boli super :-S a vlastne na to ako to zacinalo to nakoniec dopadlo dobre aj ked som mala krizy a "depresie" niekedy
Leto pokojnejšie ako nekľudná jar, leto otvárajúce oči a zatvárajúce niektoré minulosti, postštátnicovo-chatové, futbalpozerajúce, stanovačkové, arcticmonkeysovské, grejpovské, zrnivé a leto plné slov a písaní. Aj občasné zatrpknuté dni a štve ma, že som nešportoval viac
celkom fajn leto musím povedať pár krát na kúpalisku ..super ,že nebolo tak horúco a boli búrky čo ma dosť tešilo..väčšinou som spala a robila na čo cez školu som nemala čas..kukla filmy a seriály..prečítala knihy a mala top výlet po anglicku a francúzsku vďaka otcovi a na záver fajn víkend v maďarsku
asi nebolo víkendu, kedy som nebol na akcii...nejaké nové jaskyne som videl, po prírode pochodil, veľa festivalov navštívil, parádne leto... som spokojný...velice...
bolo super, aj ked teraz ku koncu mierne smutné pre mna posledne dni, aj kvoli uprsanemu pocasiu, aj pre to, ze sa citim sama ale to je len chvilkovy pocit no.
a celkovo som spokojna, zarobila som, precestovala som, bola som s drahuckym, bola som s kamosmi, rodinou, mam zazitky a aj sa docela tesim na dalsi semester..
Ta také jak vždy presedené doma akurat že som šiel tak raz denne sa prejsť s psom
A fakt žiadne zážitky nemám ale stihol som pozrieť 5. serii z jedneho serialu a pozrieť všetky Knihy Avatar: The Last Airbender a Avatar: The Legend of Korra
@motyylia moje leto bolo perfektne, bola som tyzden sama na dovolenke, prvykrat som sa pohadala s priatelom, cely august som stravila u lekarov a nenasla som si ziadnu pracu hura do skoly
Pracovala som a to je top môjho leta, lebo som zistila, že ma skutočne baví moje budúce povolanie, bola som na výlete v Banskej Štiavnici a bola som v Kľačne na Kulináriu, kde som stretla zaujímavých ľudí. Toť vše.
Oddýchla som si, pravidelne som cvičila, chodila na žúry, čítala skvelé knihy... Čiže som spokojná, aj keď mohlo byť aj lepšie, keby som mala parťáka na zbalenie sa a poflakovanie sa svetom...možno na rok.
moje leto bolo Albertove, celé leto som v tomto obchode brigádovala, väčšinou voľné víkendy, aby som dospala ten týždeň a mala čas na priateľa a turistiky a kiná, bola som až raz pri vode, takže vôbec nie som opálená, prečítala som len 2 knihy, chcela som 10 hm, čo už, a ešte som bola na vode splavovať Vltavu, to bol fajn zážitok
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
Aj keď nemám žiadne zážitky, čo by vyzerali dobre na papieri, tak veľa kamarátskych stretnutí a radostí, CoO, Grape, naše trhy a všeličo iné, vždy dobré počasie, nie až tak veľa práce, som úplne spokojný
top zážitok asi, že som spravila rozdielovky
pozrela som 6 sérií seriálu za jeden mesiac
onicom
a nič viac, lebo som vkuse brigádovala, tak to idem teraz v septembri celé doháňať!
noo a kontinualne som pracovala avsak akosi som vsetko minula o.o
v juni som mala este prijimacky a CAE certifikat a vylet do BA, nejake koncerty a akcie s kamaratmi, dvojtyzdnovy vylet po Balkane, chvilu Tatry, Uprising... v podstate celkom nuda, ale tak teraz ideme do Istanbulu kde sa chysta byt tak 28 stupnov cize..
Nádhera.
málo tepla
málo búrok
nevyšlo mi sťahovanie
nevyšli mi komisionálky
nikde som poriadne nebola
takže dosť na p...
(a momentálne sa snažím napísať letný blog, tak zvyšok tam)
a celkovo som spokojna, zarobila som, precestovala som, bola som s drahuckym, bola som s kamosmi, rodinou, mam zazitky a aj sa docela tesim na dalsi semester..
A fakt žiadne zážitky nemám ale stihol som pozrieť 5. serii z jedneho serialu a pozrieť všetky Knihy Avatar: The Last Airbender a Avatar: The Legend of Korra
. Inac strašna nuda ... A august bol na brigade ale už ani cent nemám