Nejak negujes co hovoríš... Sa zamysli nad tým co chceš lebo ako fakt zakladás dosť odveci fóra ale určite to je priorita aby si mal veľkú odozvu. Ja by som ti radila bunker v lese kde budeš sám... Keďže máš problém so ženským pohlavym... A možno by zmizli aj všetky tvoje problémy...
@tomas55555 tak baby za to nemôžu ze ty si nadržaný z každej druhej a keď tak nech si baby aj chalani nosia co chcu je to ich vec... Tvoja vec je ze sa nevieš ovládat
podľa mňa sa majú v lete striedať teplejšie dni s tými chladnejšími a daždivejšími, aj preto, aby si sa potom nesťažoval, že kupuješ predraženú zeleninu a ovocie...
mne tieto teploty okolo a nad 30°C tiež moc nevyhovujú, fuj, no na druhú stranu, vždy to môže byť aj horšie a tie dni čo presahujú 35°C už vôbec nezvládam...
Ja tiež milujem takéto horúce letné dni, potom sa v noci pozerať z okna na búrku a dýchať úžasný vzduch.... Ale chápem ľudí, ktorí nezdieľajú môj názor
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Ja viem čo chcem - leto a aby sa zakazovalo sexuálne dráždenie na ulici