Ahojte, prosím vás, je tu nejaká letuška/steward, respektíve máte známych, ktorí popri svojej práci externe študujú (magisterský stupeň)? Potrebovala by som vedieť, či je to možné, neviem totiž ako to je s days off pri tejto práci a či sa to so školou dá
podla toho kam chces ist.. keby ides do emirates do dubaja tak sotva.. na slovensku je akurat tak travel service co lieta od luna do septembra a to sa tiez neda lebo lietas 6 dni a hlavne mas 5 tyzdnov vsade trening ktory mas kazdy den od rana do vecera okrem nedele
@hadiatko Poznám jednu babu, čo lieta pre Emirates a zároveň študuje v Prahe medzinárodné právo... Neviem presne čo a ako, ale má taký individuálnejší program štúdia.. Jednoducho samoštúdium a keď má mať voľno, ide na nejaké skúšky a tak... Ale aj to kvôli prvým šiestim mesiacom (tréning + skúšobná doba = 6 mes.) musela odložiť štúdium, lebo by sa to nedalo nijako vyriešiť... Lebo tréning, to máš 5 dní v kuse sedenia a drvenia sa všelijakých poučiek a bezpečnostných postupov.. a v piatok a sobotu (čo je v Dubaji vlastne víkend - začína už v piatok) si rada, že si zvládla ten týždeň a potom po dobu tých zvyšných 4-5 mesiacov si nemôžeš ani s nikým vymeniť lety, aby si mohla prísť na nejaké skúšky... :/
takže keď to tak zhrniem, je to relatívne náročné skĺbiť
Ahoj, lety sa striedajú. Krátke a dlhé. Budeš mať dosť voľna toho sa neboj a dá sa to zvládnuť aj popri škole. Kto chce, hľadá spôsob, kto nechce dôvod.
Good luck :happy:
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
neriskoval by som veru
takže keď to tak zhrniem, je to relatívne náročné skĺbiť
Good luck :happy:
viera = nebo,
krásne na veky vekov, žiť v láske, zdraví, mieri a nesmiernom šťastí...
ja som si vybral túto možnosť a prajem to aj tebe