Čiže stará mama je z Levíc a cez prázdniny by som ju chcela niekam zobrať ako podakovanie Ale aj ked som polo Levičanka tak nemám šajnu čo je také 1) pekné, 2) relatívne lacné (nebudem musieť platiť 50+ Euro), 3) blízko Levíc
Poradí niekto?
dakuje
Ahoj, nejako nechápem kam by si ju chcela zobrať na výlet niekam? alebo najesť sa? pokiaľ výlet, odporučila by som Brhlovce - skalné obydlia, možno Banskú Štiavnicu (je to kúsok ďalej od Levíc síce, ale autobusom sa tam dá pekne dostať a je tam toho dosť veľa na pozeranie - tajchy, banské múzeá, zámky, celkovo to tam mám asi najradšej tu z okolia... potom možno príroda všeobecne, nejaká nenáročná prechádzka, napríklad v Novom Tekove - popri Hrone, je tam aj ranč plus taká mini ,,zoo,, priamo v LV je hrad + Tekovské múzeum, majú vždy stálu expozíciu + vždy nejakú novú, ak by ste si trebars chceli porelaxovať určite chodte do wellnesu v Podhájskej - dá sa tam z LV dostať vlakom veľmi dobre a je to tam super! je tam voda ktorá je zložením podobná vode v Mŕtvom mori a (nielen) pre dôchodcov to je raj ďalej mi napadli Topoľčianky, tam je zubria obora, žrebčín aj kaštieľ a ešte arborétum v Tesárskych Mlyňany, aktuálne by mali kvitnúť ruže, to je tiež taká celkom pekná prechádzka tak snáď si niečo z toho vyberieš
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
3 komenty