Neviem prečo ale keď sa spýtam nejakej ženy či pôjde so mnou loziť. Povie mi že jasné alebo že nie. Keď sa spýtam že prečo nie? Ono čakáte odpoveď že bojím sa výšok a podobne.No im vadí si kvôli tomu si ostrihať nechty. Aj keď mi povie že áno, ideme. Tak
fuha, nuž .... baby asi netušia voč kráčí a ako už hovorili, nechty sú im prednejšie ak lozenie
ak pojdeš niekedy tak krííííč .... ja rada lozím, ale len s istením
lol ja som si ich teraz tiež celá smutná ostrihala... ale sú prírodné vydržia vela
a keď si predstavím tie nádhery s tými 5 centimetrovými gélakmi...šak to musí boleť jak svina
ale liesť by som šla aj s nechtami aj bez
Ja som asi jedina zena na planete ktora nenavidi nosit neostrihane nehty lebo ja si ich striham uz ked maju milimeter kvoli hygiene. Rada by som mala dlhe ale vzdy mi prasknu nervy. Dufam ze nie som sama ale fakt taku zenu nepoznam. Niezeby som isla s tebou len som mala potrebu vyjadrit toto.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
ja neviem, divné ženy no..
ak pojdeš niekedy tak krííííč .... ja rada lozím, ale len s istením
a keď si predstavím tie nádhery s tými 5 centimetrovými gélakmi...šak to musí boleť jak svina
ale liesť by som šla aj s nechtami aj bez