ja tam idem na prijmacky. Ucim sa v skole, ucim sa doma. Robim vela testov. V brne je len 1 spravna odpoveda, takze je to omnoho lahsie ako na ine mediciny a pocul som, ze aj fyzika je odost lahsia ako na 1.,2.LF v Prahe (tam sa mi zda dost tazka )
A ak si sa este neucila, tak uz by bolo urcite nacase sa vela drtit
ta najhorsie je asi biola v tych castiach, kde neviem co to po cesky je tjn. system hlavne a potom elektrina vo fyzike.
Z brna som nerobil test, lebo nemam knizky. Ale z Prahy predpoklam, ze uz celkom vysoko. Viem, ze ked som zacinal robit testy, tak do KE som robil nad 80-85%, po celkoch no.
fyzika tam je lahka.. aspon tak mi vravel moj drahy ktory tam studuje.. uz si nepamatam kolko je plny pocet bodov z fyziky ale jemu stacilo nejakych 14 bodov a viem ze to bolo dost malo a vidis vzalo ho
ja mam testovnice aj do Prahy aj do Brna a co sa tyka napriklad fyziky, tak v testovniciach do Brna je ovela tazsia, o dost teda, hlavne je tam mnoho prikladov a castokrat nie je spravna ani jedna z odpovedi takze ani nevies na com si, do Prahy je fyzika celkom v pohode, este ju nemam celu prejdenu, zastavil som pred elektrikou lebo tych prudov, cievky, kondenzatorov a pod. sa trocha bojim, lebo to mi nikdy neslo
@8 presne aj ja by som tam hrozne chcela ist studovat medinu ale tiez nato nemam :/ ta skola je proste genialna a nenormalne dobre vyzera, to ne jak tu
to urcite nemam a obcas aj rozmyslam co som to podaval ale tak ucim sa testovnice a dokopy mam uz aspon 5000 otazok tak nevidim dovod preco to neskusit na viacerych prijimackach
@19 aaaaaa ja ti ani neviem ja som si tie skoly podaval a jednoducho sa pripravujem z testovnic a na maturitu bio, che a fyz; nemam ziadnu prioritu, vsetky 4 su vyzva osobne by mi nevadilo studovat ci medinu ci farmaciu, aj ked doteraz neviem co by som v zivote chcel robit a ci som dobre rozhodol...je to tazke so mnou
ja mám takisto Brno LF a aj PřF čo si si dávala na prídovedeckej, aký obor?
inak mne v tej bio prídu neskutočne odveci niektoré otázky, najmä ak v jednej otázke je daná možnosť správne a v druhom teste je nesprávna ... niekedy netuším čo tam chcú celkovo mi BIO príde v tých testovacích najťažšia, taká záludná
ja mám tiež na LF a PřF v Brne prihlášky ... aký obor si si dala na prírodovedeckej?
inak mne príde BIO najťažšia, také záludné otázky by som povedala niektoré a niektoré zas úplne ľahké ... našla som aj takú otázku kde je správna odpoveď, ktorá je v inom teste ako nesprávna odpoveď (pritom otázka je položená rovnako takže niekedy sa treba asi aj trafiť do tej ich správnej ale minulý rok brali 67bodov posledného, to nie je také zlé
a to s tým učením, je u každého indivudálne, niekto zvládne všetko naraz niekto nie, ja sa učím už od septembra a stále sa mám čo učiť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
A ak si sa este neucila, tak uz by bolo urcite nacase sa vela drtit
Z brna som nerobil test, lebo nemam knizky. Ale z Prahy predpoklam, ze uz celkom vysoko. Viem, ze ked som zacinal robit testy, tak do KE som robil nad 80-85%, po celkoch no.
ty si ako dopadla na prijimackach?kolko bodov treba zo 120? dakujem
fuck
inak kamoš tam robil prijímačky minulý rok, vravel že celkom lahké boli. ovela lahšie ako v Prahe
chemia zameraj sa na organiku, aminokyseliny a podobne....
ja som dopadla newm ti presne povedať, ale nechodím tam(
@mumford
inak mne v tej bio prídu neskutočne odveci niektoré otázky, najmä ak v jednej otázke je daná možnosť správne a v druhom teste je nesprávna ... niekedy netuším čo tam chcú celkovo mi BIO príde v tých testovacích najťažšia, taká záludná
ja mám tiež na LF a PřF v Brne prihlášky ... aký obor si si dala na prírodovedeckej?
inak mne príde BIO najťažšia, také záludné otázky by som povedala niektoré a niektoré zas úplne ľahké ... našla som aj takú otázku kde je správna odpoveď, ktorá je v inom teste ako nesprávna odpoveď (pritom otázka je položená rovnako takže niekedy sa treba asi aj trafiť do tej ich správnej ale minulý rok brali 67bodov posledného, to nie je také zlé
a to s tým učením, je u každého indivudálne, niekto zvládne všetko naraz niekto nie, ja sa učím už od septembra a stále sa mám čo učiť
@mumford waw,tak to si fakt super, ked až 5maturitnych predmetov mas...
a ked ta na vsetky styry vezmu,kam mas namierene?
snad sa dostaneme