Ahojte. Neviete niekto či sa mi oplatí posielať odvolanie keď som mala 97 bodov ? Mala som 30 z fyz 40 z bio a 22 z chem. Plny pocet je 150 bodov najmenej 125 pre "normalne" prijatie.
@jasmiine ale riešenie nie sú vždy peniaze. jedna sa tento rok hlásila na LF UPJŠ , že jej mamka dá dekánovi 10 000€ či 13 tistíc či koľko mu to chcela dať.. on ju odmietol, teraz je vo väzbe.
povedz mi ktorá si v poradí...mám kamošku teraz prváčku a jej spolužiačka bola 390. a dostala sa, vzali ju na odvolanie... v Olomouci sa dosť posúva hranica
a ano funguje tu celoživotné vzdelávanie, to znamená že normálne ideš do prváku, zaplatíš si asi 150 tisíc kč na rok, nie si evidovaný ako študent, čiže nemáš normálny isic ani žiadne študentské zľavy.. ale potom v lete ak urobíš skúšky, robíš znova príjmačky, a ak ich urobíš, normálne ideš do druháku a už si evidovaný ako normálny študent...
som druháčka na LF UP teraz a mala som okolo 10-15 takýchto spolužiakov v prváku..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
som druháčka na LF UP teraz a mala som okolo 10-15 takýchto spolužiakov v prváku..