Ahojte, Je tu niekto kto študuje v Ostrave na LF? (Viem, že nemá dobre meno, nie je moja priorita dostať sa na túto LF, dávam si ju len ako poistku, tým, že to je jediná škola, kde ma zoberú na základe priemeru - 1,00.)
Keď som si pozerala viac o tejto šk
Kamka tam študuje, na nekvalitu sa nesťažuje, ako nezávislý pozorovateľ viem len povedať že sa musí veeeľa učiť (ako každý medik slight_smile: ale baví ju to.. neviem či ti to pomohlo no..
ono zavisi hlavne od teba, ako k tomu pristupis...aj z tzv. zlej skoly moze byt v praxi dobry doktor....meno skoly viac menej zavazi len pri pohovoroch...aj to len malo a kym ty vystudujes, tak vsetko moze byt zase uplne inac...inak s priemerom 1,00 by si nemala mat problem dostat sa aj inde (za predpokladu,ze chodis na dobru str.skolu, kde sa tie jednotky nedavaju zadarmo)....
myyslim si ze pri tejto skole ide o to ze je to nova fakulta a preto nema este taku prestiz, ale podla mna Ostravska univerzita nie je ziadna vysoka skola v Sladkovicove..ma svoju historiu a dobre meno.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme