LFHK z hladiska renome skoly, ale inak je to uplne jedno a po nastupe do praxe sa rozdiely medzi fakultami velmi rychlo vyrovnaju a myslim, ze dobreho doktora nerobi fakulta, ale skor povahove vlastnosti, postoj k praci a pacientom a v neposlednom rade vhodny vyber oboru
@matthewp Nedá sa tvrdiť, že Karlovka je karlovka. Napr. LF MU a LF UPOL sú v hodnoteniach vždy pred hradcom a plzňou. Tá plzeň má dokonca také kadejaké meno. Ale v podstate je to jedno kam nastúpiš. Je to vždy o tom koľko tomu dáš, z čoho sa učíš a podobne. Myslím si, že obidve školy sú veľmi dobré, nejaké renomé nerieš, po škole nik nerieši odkiaľ máš diplom. Do Hradca sa dosť zle cestuje vlakom, musíš myslím v Pardubiciach prestupovať a je to kus ďalej. Do olomouca ide mrte vlakov.
@corwinuss ďakujem nakoniec do Hradca som sa rozhodol, ani nemám racionálny dôvod na to, ani na jednej škole nevidím nejaké hrozné negatívum podľa ktoreho by som mohol urobiť rozhodnutie... Proste mám z Hradca lepší pocit to je vsetko
@matthewp Ono to je asi dosť jedno fakt, kde vyštuduješ Hlavne to treba doštudovať Praha má prestížne meno, ale myslím si, že absolvent z HK, Olomouca aj Brna sa vyrovná tomu z Prahy Na začiatok si viac vyberajú na 2. a 3. LF, ale zas potom sa tak nevyhadzuje ako inde Neviem čo je teda lepšie Tie pohovory, čo ja viem no, nemá každý na to obkeciavať a urobiť dobrý dojem. Ja som Prahu ani neskúšal takže neviem akým spôsobom to tam prebieha Ale vravím, v momente keď ti uschne pečiatka na diplome tak to bude úplne jedno, že kde si vyštudoval. Tie fakulty sú si myslím náročnosťou veľmi podobné, učebnice sa na 80% používajú tie isté všade, otázky na skúšku tiež A asi je lepšie tichšie mesto, to máš pravdu, minimálne prvé tri roky, potom už má človek čas aj na iné veci ako na učenie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov