Existuje tu veľa tém o tom čo je pre vás v živote najdôležitejšie a čo robí vaš život lepším...
Tak by ma len trochu zaujímalo aký vy máte recept na správny život? Čo by sme mali robiť aby sme sa nemuseli za nič hanbiť a raz v budúcnosti si povedať
tak možno dať si priority.. možno nejaké životné ciele.. čo by som chcel dosiahnuť, nech už to je čokoľvek.. potom takisto nebrať názor ostatných ľudí na to čo robíš až tak moc vážne, dokým vieš čo a prečo robíš, pretože každý si ide svojou cestou a nie vždy môžu so mnou ľudia súhlasiť.. ale na druhej strane, v niektorých situáciách si nechať poradiť..
Každého napĺňa v živote niečo iné, preto to je o to ťažšie sa teraz objektívne vyjadriť kedy a čo robiť.. ale mali by sme robiť veci tak, aby napĺňali hlavne nás, alebo ľudí na ktorých nám záleží..
ale jediný spôsob,ako byť šťastný (aspoň pre mňa) je sa smiať lebo úsmev vždy vyčarí len to dobré
a netreba si robiť hlavu z maličkostí, ako sa vraví čo bolí to prebolí a jednoducho to platí (a aj keby nie, treba si povedať že hej a jednoducho sa tým riadiť a ono to časom prejde )
lebo, keď budeme raz starí načo budeme spomínať? Na to že sme sedeli v rožku v kúte alebo na to, že sme padli z lavičky pri vytváraní nejakej inteligentnej vety? (musela som )
V jednoduchosti je krása a s úsmevom sa vždy kráča ľahšie.
a ešte jedna vec, treba sa venovať tomu, čo nám spraví dobrú náladu, vtedy to ide ešte lepšéjšé
(preto napríklad moja skriňa vyzerá ako požičovňa korčúl )
Hlavne žiť. Robiť to, čo chceme, nie to, čo musíme. Ísť si za svojím cieľom. Skúšať nové veci, aj tie "zlé". A tak, proste žiť tak, aby si sám so sebou bol spokojný.
dva chvosty salamandry, jedno kadidlo s myrhou, tri korienky vlasov deda vševeda, jednu mandragoru - všetko zmiešať a vydymyť s tým dom, na dvere nakresliť ježibabu a potrieť ju vývarom z mušších očiek a nožičiek. Potom sa už iba usmievať
asi nemám nejaký "zaručený"..ale proste...snažim sa správať k ludom tak, ako chcem aby sa správali oni ku mne, a zatial to je celkom v pohode..ohladom tých vztahov...
Ono u mňa to je vždy všetko o tom ako sa na čo pozriem..a každopádne si viem všetky chyby prepáčiť a poučiť sa z nich, preto som vlastne väčšinu svojho terajšieho života šťastná nehľadiac na minulosť, tešiac sa na budúcnosť a to mi stačí
snážím pozitívne myslieť...proste aj keď sa mi niečo nepodarí, tak aj v tom hľadám niečo dobré(všetko má svoje klady a zápory) ...a na to sa snažím sústrediť
byť ambiciózny, mať cieľ, vidieť vo všetkom pozitíva, aj keď tam je iba jedno jediné, najmenšie...viesť život s radosťou, úsmevom a úprimnosťou (dvakrát podčiarknuť to posledné)...
Nebrať všetko veľmi vážne a riešiť veci s kľudnou hlavou a úsmevom,mať okolo seba ľudí, ktorím na nás záleží a určiť si ciele, priority o ktorích vieme, že nás spravia šťastnými.
plniť si svoje sny a ísť za nimi, poučiť sa z chýb nielen svojich ale aj iných a snažiť sa proste o to,aby sme sa cítili fajn.
Netusim. Kedysi som si myslel, ze peniaze ma urobia stastnym. Dnes ked ich nemam kedy, kde a s kym minut, tak vidim, ze som sa mylil. Na druhej strane ked aj budem mat niekoho pri sebe, tak ma to po case pravdepodobne prestane bavit. Myslim si, ze clovek nemoze zazit absolutne stastie.
no ja sa snazim viac robit veci ktore ma robia stastnou a menej veci ktore o do mna ocakavaju iny ludia , snazim sa mysliet pozitivne a radovat sa z malickosti , neriesim zbytocnosti a chcem byt (nie vzdy sa to dari) za kazdych okolnosti sama sebou (pretoze nemam rada ludi ktori sa na nieco hraju )
Niekedy som si myslela, že stačí byť dobrá k ľuďom... milá...snaživá, vždy ústretová, veselá aby som nikomu nekazila deň a vyčarila úsmev... ale bohužiaľ vôbec ma to nerobí šťastnou, vždy ma učili, že ak budem ja taká, takí budú aj ľudia okolo mňa.... ale nakoniec sa stalo, že každý to len bral a nikto mi to nevrátil. Som už z toľkého mrhania energie unavená... ľudia na slovensku sú neskutočne sebeckí. Tak som sa zamerala len na najbližších ľudí. Viem, že budem šťastná iba vtedy ak bude šťastná moja rodina... A tento "recept na šťastie" sa mi zatiaľ celkom pozdáva
@tommyhot ty máš zas vypité alebo čo? človek príde na birdz vo večernej hodine, že bude mať pokoj a furt rýpeš a si milý... až natoľko, že sa vidíme raz za 3 týždne a aj to sa ledva registrujeme
@keepoff nemam vypite, prekvapivo som cely vikend nepil a kto ti za to moze, ze nejdes na pivo, ked ta volam? furt sa mi vyhybas, tak neplac, ze sa vidime raz za 3 tyzdne
bola som príliš pesimistická ale s tým som skončila povedala som si musím niečo pekného nájsť čo ma bude napĺňať tak sa to snažím tešiť sa z maličkostí ...
"Happiness is nothing more than good health and a bad memory."
a co konkretne pre to robim ja, aby som bola stastna?
hm.
snazim sa nikomu umyselne neublizit. to je zaklad.
mam iste ciele za ktorymi sa snazim ist.
ano, v istom zmysle ma robia stastnou aj materialne veci, pripustam.
rada si uzivam, rada si doprajem dobre veci, dobre jedlo ak na to samozrejme mam.
neodopieram si nic nasilu.
som stastna ked niekoho lubim.
som stastna ked mam pri sebe svojich priatelov.
a co sa potrebujem zufalo naucit a potom uz budem mat pocit ze som fakt dokonale stastna - hodit za hlavu veci ktore sa nedaju, alebo ich nemozem zmenit. netrapit sa nad tym nad cim nemam kontrolu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
A vlastne nie, nesnažím, na to som príliš lenivá. A pesimistická.
Každého napĺňa v živote niečo iné, preto to je o to ťažšie sa teraz objektívne vyjadriť kedy a čo robiť.. ale mali by sme robiť veci tak, aby napĺňali hlavne nás, alebo ľudí na ktorých nám záleží..
ale jediný spôsob,ako byť šťastný (aspoň pre mňa) je sa smiať lebo úsmev vždy vyčarí len to dobré
a netreba si robiť hlavu z maličkostí, ako sa vraví čo bolí to prebolí a jednoducho to platí (a aj keby nie, treba si povedať že hej a jednoducho sa tým riadiť a ono to časom prejde )
lebo, keď budeme raz starí načo budeme spomínať? Na to že sme sedeli v rožku v kúte alebo na to, že sme padli z lavičky pri vytváraní nejakej inteligentnej vety? (musela som )
V jednoduchosti je krása a s úsmevom sa vždy kráča ľahšie.
a ešte jedna vec, treba sa venovať tomu, čo nám spraví dobrú náladu, vtedy to ide ešte lepšéjšé
(preto napríklad moja skriňa vyzerá ako požičovňa korčúl )
toť vsjo
a počkaj keď ti poviem,čo sa mi dnes stalo (Rofl)
a ešte mám jednu príhodu z kramárov, sa popukáš od smíchu
A som ten najšťastnejší zo všetkých najšťastnejších.
plniť si svoje sny a ísť za nimi, poučiť sa z chýb nielen svojich ale aj iných a snažiť sa proste o to,aby sme sa cítili fajn.
"Happiness is nothing more than good health and a bad memory."
a co konkretne pre to robim ja, aby som bola stastna?
hm.
snazim sa nikomu umyselne neublizit. to je zaklad.
mam iste ciele za ktorymi sa snazim ist.
ano, v istom zmysle ma robia stastnou aj materialne veci, pripustam.
rada si uzivam, rada si doprajem dobre veci, dobre jedlo ak na to samozrejme mam.
neodopieram si nic nasilu.
som stastna ked niekoho lubim.
som stastna ked mam pri sebe svojich priatelov.
a co sa potrebujem zufalo naucit a potom uz budem mat pocit ze som fakt dokonale stastna - hodit za hlavu veci ktore sa nedaju, alebo ich nemozem zmenit. netrapit sa nad tym nad cim nemam kontrolu.