Lietam rada ale spolocnost AirFrance neznasam... Nie len ze aspon 90% letov niekolko hodin meska ale aj batozinu mi stratili v Parizi a poslali az o 2 dni
no padaky a vesty to je naozaj na zamyslenie ....drviva vacsina letov nie je medzikontinentalnych cize neletis nad ocean ... takze nevidim zmysel viest na tychto letoch ...zase padak ? ...pri vyske 10 km nemozes otvorit dvere lebo vsetkych a vsetko tak vycuca ze ten padak ti bude na nic ...a zase uz jak sa lietadlo dostane do tych 5 km a kym zacnu skakat a postupne vsetci vyskacu uz to bude aj tak na nic ...dovtedy lietadlo spadne ... zase na zaoceanskych letoch je lepsie mat vestu ako padak ...spadnes na ocean ...mozes byt plavec ale kto vydrzi plavat xy hodin kym pridu zachranari ? ....a ano lietam rad ..zboznujem ten pocit pri starte jak ta zatlaci do sedadla ...a zase na mensich lietadlach zboznujem ten skok pri starte ...jak v jednom okamihu si este na zemi a v sekunde mas pod sebou uz 200 metrov a zaludok dakde na podlahe to je fakt peckove
lietadlo je najbezpecnejsi sposob prepravy a ak aj padaju nejake lietadla tak su to stare stroje pofidernych aeroliniek...ja lietam rad najma do exotickych destinacii
keď som letela prvý raz, tak asi pred rokom a pol, strašne som sa tešila...proste zážitok...ale raz sa mi sníval dosť divný sen a potom, keď nad tým rozmýšľam, už by mi to asi veľmi jedno nebolo...ale aj tak...nemyslím si, že práve so mnou by lietadlo spadlo
lietam dost vela a nebojim sa lebo vacsinu letov prespim. a lietadlo ked pada tak pada v jednom kuse ak nie v jednom tak si ten padak dat nestihnes lebo ta to vysaje tak naco chces padak? skoncis niekde zraneny uprostred nicoho nikto ta tam nenajde. skoda penazi na padaky
najdlhší let mal u mňa asi dve alebo tri hodiny, to v pohode presedíte. ale letiská a lietadlá a ten súvis s tým nemám rád. nemám na to dobré spomienky.
Lietam rada (a teraz sa tvárim, akoby som už mala nalietané desiatky až stovky letov )
Pokiaľ ide o vesty a padáky - kedy si predstavuješ, že by ľudia tie padáky použili?
Keď lietadlo spadne, tak spadne a ty budeš padať s ním, padák ti je nanič. Ak spadne do vody, máš aspoň šancu, že sa neutopíš - ľudia síce vedia plávať, ale koľkí sú takí dobrí plavci, že by sa na hladine udržali kým príde záchrana? (to môžu byť desiatky minút až hodiny)
@8@strommen2428 Výrobcovia lietadiel asi nevyrábajú tie lietadlá podľa toho, či to lietadlo bude letieť ponad vodu, alebo nie
minuly rok leto air france ...spadli do atlantiku ...pomohla dakomu vesta ? , nie lebo všetci zomreli ...abo potom čo spadlo to lietadlo ktore letelo na seychely ...tiež vesta nikoho nezachranila ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
ale este spom nim neletel akosi nemam na to...-
nebojim sa ze spadneme.
Pokiaľ ide o vesty a padáky - kedy si predstavuješ, že by ľudia tie padáky použili?
Keď lietadlo spadne, tak spadne a ty budeš padať s ním, padák ti je nanič. Ak spadne do vody, máš aspoň šancu, že sa neutopíš - ľudia síce vedia plávať, ale koľkí sú takí dobrí plavci, že by sa na hladine udržali kým príde záchrana? (to môžu byť desiatky minút až hodiny)
@8 @strommen2428 Výrobcovia lietadiel asi nevyrábajú tie lietadlá podľa toho, či to lietadlo bude letieť ponad vodu, alebo nie