ja som uz letela niekolkokrat a je to fajn, hlavne vzlietnutie a pristavanie, zvysok je normal, akoby som ani nebola v lietadle. ale sediet vpredu je lepsie, clovek viac citi to chvenie v zaludku tak trochu ako na kolotoci no pravdupovediac som si myslela, ze je to silnejsie...
Pri starte a pristani ten najlepsi uplne najlepsie fazy letu Ale rozpisovat sa nebudem uz som to raz spravil a ehm mali ma tu niektori za ehm fanatika alebo blazna (neviem co je lepsie
A pocas letu? Vegeeeet sedis, pozeras filmy, spis, pocuvas...
ja uplne milujem lietanie,fakt,a vzlietanie je najlepsie ,najradsej sa presuvam z miesta na miesto lietanim aj ked som letela dokopy asi 10krat ale nemam rada pristavanie lebo potom sa vystupuje a teda konci let no ale inak ani nevies ze si vo vzduchu aj ked mi doost vadila ta islamska strava naposledy,teda to zalezi od spolocnosti ktorou letite ze ake bude jedlo ale teda z jedla u Qatar Airways ma dost naplo
no,vzlietanie a pristavanie je uplna haluz...ked ti zalahne v usiach a ty vies,ze sa dostavas do vzduchu,abo uz na zem...a najlepsi je vyhlad z okienka...tie oblaciky,popripade dake mesto dooooole(najlepsie,ked je tma a vidno ho vysvietene)... tak,asi tak..takze pohodicka,netreba sa bat...snad ziadne turbulenice
letela som 12krát a posledný let bol des...priznám sa, bojím sa lietania, ale vždy to dokážem prekonať. okrem toho, že ma príšerne boleli uši pri pristávaní - toto sa mi nikdy nestalo - sme mali skoro celú cestu turbulencie a vzdušné diery...a to je už kurva pocit, keď sa lietadlo len tak z ničoho nič prepadne...
@15 nabuduce ked budes mat pretlak v hlave (teda budu ta boliet usi) skus prezuvat urcite to prejde ....my sme sakra nemali ziadne turbulencie ked sme letili vlastne raz ale nic zvlastne ...
Sak turbulencie su ppc Ci to len ja som taky divny? Este by som strasne rad vyskusal nadzvukove lietanie a nizky prelet ale na to si budem musiet este dlho setrit
Btw vzdusne diery som este nezazil ale to musi byt iny rollercoaster
no veď to je jasné, že som mala žuvačku, nie som žiadny amatér v lietaní
ale no holt, neprešlo...
a turbulencie sú možno ok, ale jedine ak v pásme nad oblakmi. ak už totiž letíš v tej bielej hmle, príšerne vidíš, ako to s tebou trasie. a čo je najhoršie, vtedy vidíš aj ako príšerne rýchlo to lietadlo letí...
ja som letel dva krat v juny do grecka,a bol to brutal hlavne vzlet a pristavanie ta rychla zmena tlaku,som myslel ze mi praskne hlava a to som mal zuvacky ale aj tak pomimo tychto veci je to perfektne. esteze vedla mna sedela taka zlata Ceska a turbolencia len ako sme leteli spat, ale to bolo iba take slabe,ze som nic necitil mozno nabuduce
ee ete som neletel lietadlom a nwm ci by mi bolo zle..lebo volakedy mi byvallo v autach a busoch mrte zle a teraz to je lepsie ale newem ako by to bolo v lietadle
tink-tink.....Vitam vas na palube lietadlo som pilot XY prave sme vystupali do vysky 10 000m.n.m. teplota okoliteho vzduchu je -20 prajem vam stastny let tink tink
a najlepšie bolo z lietadla aj tak toto. keď nám kázali pripútať sa pred vzletom, tak sa drahého pýtam - "zlatko, prečo sú tie pásy také chabé? veď to je horšie ako v aute!" a Maroš mi na to - "no vieš moja, ak ťa nezachráni toto, tak potom už nič, načo by zbytočne investovali do takej blbosti?"
júuuj no ja som sa pri tom cítila úplne ako na kolotoči hihi fakt super a let bol tiež srandovný hlavne keď som naposledy celú cestu prekecala s jedným zlatým chalanom hihi
letela som už nespočetne velakrat a zakaždym som mala blby pocit .....v ušiach mi zalahlo sem tam aj zle na mna prišlo ale vydržala som to :p ten pocit ked videš s lietadla je tušim najlepši na nezaplatenie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
A pocas letu? Vegeeeet sedis, pozeras filmy, spis, pocuvas...
Btw vzdusne diery som este nezazil ale to musi byt iny rollercoaster
ale no holt, neprešlo...
a turbulencie sú možno ok, ale jedine ak v pásme nad oblakmi. ak už totiž letíš v tej bielej hmle, príšerne vidíš, ako to s tebou trasie. a čo je najhoršie, vtedy vidíš aj ako príšerne rýchlo to lietadlo letí...
a vzdušné diery - no želám ti to zažiť Chavez
v takej výške približne -60
a najlepšie bolo z lietadla aj tak toto. keď nám kázali pripútať sa pred vzletom, tak sa drahého pýtam - "zlatko, prečo sú tie pásy také chabé? veď to je horšie ako v aute!" a Maroš mi na to - "no vieš moja, ak ťa nezachráni toto, tak potom už nič, načo by zbytočne investovali do takej blbosti?"