Ty jo, lidičky, videla som teraz jednu super vec! V parku lietal taký krásny dron. A tak rozmýšľam... Keď budem veľká a bohatá, urobím si radosť. Čo si o tom myslíte? Vedeli by ste to aj prakticky zužitkovať? Príde mi to mega cool!
Jo... A pýtala som sa toho chlapíka, že čo je to zač. Tento: » www.alza.sk/aee-toruk-ap10-... . Vyzeral teda fest dobre... Asi si začnem sporiť do prasiatka.
Zaujímavé a užitočné to môže byť napríklad pre filmárov alebo donáškové služby,teda pre profesionálne využitie. Pre bežných ľudí podľa mňa ďalšia pičovina,za ktorú vyhodia peniaze,aby boli ohromne moderní.
To je fakt, to máš pravdu. Ale tie zábery z toho... Pozerala som nejaké videá a joj! (Napr. » vimeo.com/124300747... )
Ale keď sa nad tým zamyslím, dokážem si predstaviť, že to využije aj bežný človek - ak je tvojím obrovským hobby fotografovanie a filmovanie, tak si investuješ aj do tohto.
Tak to hej,ak je to fotenie a filmovanie pre človeka skutočne veľkou záľubou,tak do toho investuje. Ale nepochybujem,že to niektorí budú chcieť len preto,lebo to už majú Fero,Jožo,Paľo a ja predsa nesmiem zaostávať!!!
@littlefoxy drony sú super vec... samozrejme s kamerou... využiť sa dajú všelijako (farmári na sledovanie pozemkov a stád, horská služba, ochranári atď. atď. ....) ale okrem drona šetri aj na reg. poplatok pre dopr. úrad, ktorý ti vydá let. povolenie za 600,- € (na 1 rok) a potom predĺženie asi 350,- €
Jj, videla som i iné varianty, jeden kamarát má nejaký za 200 € objednaný z Číny (aj tak vyzerá ako lacný čínsky shit , ale to sa vôbec nedá porovnať s týmto Torukom. Fakt ste ho mali vidieť. Nádherne dizajnovo riešený a ako s ním lietal ten chlapík... Fňuk, fňuk, idem hodiť 5€ do prasiatka.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Ale keď sa nad tým zamyslím, dokážem si predstaviť, že to využije aj bežný človek - ak je tvojím obrovským hobby fotografovanie a filmovanie, tak si investuješ aj do tohto.