Hneď na začiatok tu mám drobný problém s editáciou profilovky. Namiesto načítania obrázku mi to dalo nejaký otáznik na bielej ploche. Skúsila som obrázok skomprimovať na menšiu veľkosť a už mi to uploadlo s
@tomias asi ti ešte ani raz neodmietlo nejaký obrázok uploadnúť hold, asi mám smolu, mne to odmietlo hneď pri prvom
ani neviem čo tu chcem, poznám birdz hlavne z Googla a rozhodla som sa regnúť sa sem
tagovať viem, lebo dá sa to odkukať od ostatných ale ďakujem
ďakujeme, že si sa tu regla
no nestalo sa mi to, skôr sa mi stalo, že ma porezalo, ale to neriešim, nemusím mať tu obrázok, fotku už vôbec nie, ale ja som recesista a robím si srandu zo všetkého
tak to je fajn, že vieš aj reagovať, lebo poniektorí ani to nevedia a reagujú na nastenku a bez označenia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
neviem
a čo tu chceš ťa robiť?
ak by si chcela reagovať tak @tomias
ani neviem čo tu chcem, poznám birdz hlavne z Googla a rozhodla som sa regnúť sa sem
tagovať viem, lebo dá sa to odkukať od ostatných ale ďakujem
no nestalo sa mi to, skôr sa mi stalo, že ma porezalo, ale to neriešim, nemusím mať tu obrázok, fotku už vôbec nie, ale ja som recesista a robím si srandu zo všetkého
tak to je fajn, že vieš aj reagovať, lebo poniektorí ani to nevedia a reagujú na nastenku a bez označenia
zase až taká lamka nie som, len ma prekvapilo, že mi to neuploadlo a neviem ako to tu chodí