rad by som chcel vediet naco je toto v matematike dobre...ale presnejsie v realnom zivote alebo v 3d grafike na co je dobre...co mi to pomoze...poradi mi niekto??nemyslim pocitanie alebo vzorce..s tym problem nemam...len m zaujima idea na co to vobec treb
Na nič môj drahý Nesťažuj si tu verejne To už kde by sme boli,keby každý začal ?
Ja nechápem načo nám je vedieť všetko o hudobných skladateľoch ,hrať basketbal, a ovládať debilné rovnice,nerovnice v matike ... a tiež celá fyzika je na hovno tak na čo ?
hmm mna by zaujimalo naco nam su skor goniometricke funkcie !!!!!!!!keby nie ich tak som mohla mat jednotku z matiky a teraz ledva prechadzam do pekla !!!!!cert aby vzal matiku !!a ....mohol by aj fyzu aby jej nebolo luto D
@Krakatit666 ak si nemylim nazvy (a to casto robim tak potom ked sa naucis matice ked uvidis ze jeden riadok je linearnou kombinaciu druheho tak ho mozes skrtnut, a tak matice su v informatike stale
@Natuska6262 goniometrickymi funkciami sa da napr nakreslit na monitore kruznica
@0 ked chces pocitat zobrazovanie objektov v 3D priestore pouzivas na to rozne maticove operacie ako nasobenie, transpoziciu, scitanie. Tento priestor pouziva linearne zobrazenia a podobne veci ktore celkovo riesi linearna algebra takze co-to sa ti o nej oplati vediet. Linearne kombinacie su uplny zaklad. Najdolezitejsie su asi spominane operacie s maticami.
Linearne kombinacie sa vyuzivaju v linearnej algebre... Je velmi lahke povedat, ze nejaka vec, ktoru sa ucite v skole, je na hovno a proste ju odsudit. Bez takychto veci by bol dnesny svet omnoho chudobnejsi a menej pokrokovy, napr. si mozes byt isty, ze by si si s nepisal s niekym niekde na internete.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Ja nechápem načo nám je vedieť všetko o hudobných skladateľoch ,hrať basketbal, a ovládať debilné rovnice,nerovnice v matike ... a tiež celá fyzika je na hovno tak na čo ?
@Natuska6262 goniometrickymi funkciami sa da napr nakreslit na monitore kruznica
aspom tak nejak
@4 @Natuska6262 ved goniomatria ma nesmierny vyznam v celej matike a fyzike, by sme sa nikam nedostali