Viem, že je stará asi 3 roky ale napriek tomu je to stále asi najlepšia pesnička od Linkin Park. Aj klip aj text majú veľmi hlbokú myšlienku a osobne ma od Linkinu táto pesnička dodnes presvedčila najviac.
na tomto som fical tak ked som mal 13 aaale uz som z tohto vykalkulovaneho popu vyrastol posledny album som nepocul ale bola to urcite katastrofa, ked ich skladbu hralo radio expres
neviem naco tu chodia ty co neznasaju linkin park...vsak ked sa mi nepacia tak sa o nich nezaujimam, niektorych ludi sa fakt neda pochopit ...podla mna su uzasny..kazdy ma iny nazor na svet no nie
Ja mam strasne rada LP... hlavne starsie albumy, ale aj na novom je dost dobrych a kvalitnych veci.. A moja naj piesen- Runaway a Breaking the habits..a mozno este One step closer
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
V piatok som načal Linkáčov a tiez stare songy a zistil som ze milujem Crawling,potom hlavne Runaway a nakoniec Pushing Me Away
...Staré ale dobré !!