moj nazor je taky, ze skupina Linkin Park sa vyvijala uplne naopak. teda: Hybrid Theory - popici, Reanimation - tiez popici, Meteora - este stale dobre, ale minutes to midnight uz nie je ten pravy Linkin Park. a shadow of the day je dokonala kopia U2. ale stare albumy si v pohode kedykolvek vypocujem..
Milujem Linkin park a paci sa mi aj Minutes to midnight, ale tie starsie albumy su proste lepsie....no ale zase take No more sorrow je brutalne........
hipi: u mna ani nejde o to ze by tam dali daco ine. ved vyuzivanie novych veci ozivuje hudbu mnohych skupin. ale shadow of the day ma akordy ktore su rovnake , a ktore idu v rovnakom poradi, a rovnaky spev ako U2 The One.
No sice tento posledny album od LP bol uz z uplne niecoho ineho ako tie predtym ale tak nemozem povedat zeby sa mi nepacil...ja LP zboznujem a vzdy aj budem.a vypocujem si vzdy vsetky albumy rada...a ked sa ocitnem niekedy na ich koncerte (aj ked o tom silno pochybujem tak budem skakat a spievat ako zmyslov zbavena tak ci tak.
je to jedna s kapiel, ktorej pesnicky si vypocujem od zaciatku az dokonca...a musim povedat, ze novy album sa im vydaril a je uplne odlisny od ostatnych...
A najoblubenesia pesnicka???to je tazke lebo ich music je fakt kvalitna...ale asi je to numb...
Ked som bola mensia pocuwal to moj bratranec a neznasala som ten krik postupom casu sa mi zapacili a teras na nic nedam dopustit. new album je sice troska makksi ale da aj tak je super!
podla mna su uzasny...in the end je super, vlastne skoro vsetky su super, bola som na ich koncerte a su neskutocny, chester a mike..podla mna su naj a ten posledny album ..myslim ze kazdemu sa paci nieco ine, mate pravdu je to ide ako kedysi ale je to linkin park...su dobry
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
kedysi moja ulne naj naj skupina...
ujo to v 27 sekunde plne vystihol. a myslim ze ma podobny nazor aj na linkin fuck...
ale nechapem co mozes mat proti LP
´´Points of Authority´´ a ´´In the End´´ z Hybridu..
´´Pushing Me Away´´ a ´´Krawling´´..z Reanimationu..
Meteora je celá brutálna!!
´´Leave Out All The Rest´´ a ´´Valentine's Day´´ z MTN..
Ale aj mňa ten posledný album inak sklamal..
A najoblubenesia pesnicka???to je tazke lebo ich music je fakt kvalitna...ale asi je to numb...